Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default Golden media xpeed lx1

    Salut
    Ceva experiente cu acest receiver? Ma bate gandul sa iau unul, in loc sa iau o clona de dm. pe hartie suna ok, pare sa aiba tot ce ii trebuie, si suport cu imagini, etc.
    merci

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, nimeni
    l-am luat,merge ok, am pus openatv pe el, problema e ca nu imi citeste focus cu nimic, cccam, oscam, nimic
    vreo sugestie?
    merci

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rezolvat, faceam eu ceva gresit

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce setari ai facut ptr.cardul focus,oscam sau merge si cu cccam?Mentionez ca si eu fol.openpli/HDMU.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rectific,imaginea-i openatv.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai vad ca merge cu cccam 230, il citeste. am pus oscam, am inteles ca 230 asta ar avea nush ce backdoor? naiba mai stie daca are sau nu.
    citeste si oscam cu niste valor cat de cat default, doar sa gasesti un oscam care sa mearga ok pe el, eu inca testez. cu unul imi crapa ceva dupa vreo jumate de ora, acum am schimbat cu altul
    ca receiver imi place in principiu, doar ca uneori in intrarile in meniu se gandeste vreo 2 secunde pana sa afiseze meniul

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dracu' sa-l ia de oscam. am pus unul care pare ca nu se blocheaza momentan, doar ca i-a murit webif-ul. aseara mergea, azi de dimineata mergea tv, decodeaza, tot, dar webif da connection timeout
    cred ca renunt si pun cccam 230 cu sau fara kktul de backdoor, sa vina peste mine si sa imi ia chilotii

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am schimbat totul
    cccam 230 si imagine hdmu, merge brici totul pana acum
    mai urmaresc. pana acum sunt multumit de receiver, rapid, si stabil pare

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un nou update
    totul merge perfect. nu e cu nimic mai prejos decat dm500hd
    telecomanda e un pic tampita, in sensul ca nu are butoane iesite in afara, normale, sunt cumva la nivel, si cand e intuneric naiba gaseste tastele cautate

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai timp/chef incearca si Egami 6.4 ; nu o sa fii dezamagit ...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci frumos. daca imi face probleme o sa incerc, cu siguranta. deocamdata pare sa fie totul perfect
    nici nu am auzit de imaginea asta dar nici de hdmu nu auzisem

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intai schimbi bootloader-ul care-ti duce CPU la 751 Mhz :
    http://image.egami-image.com/index.php?open=bootxpeed
    Apoi incarci img. :
    http://image.egami-image.com/index.php?open=xpeedlx12
    In God I trust . All others pay cash .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deja am facut acel update

    cat /proc/cpuinfo
    system type : BCM7358A1 STB platform
    machine : Unknown
    processor : 0
    cpu model : Broadcom BMIPS3300 V3.2
    BogoMIPS : 749.56
    cpu MHz : 751.536
    wait instruction : yes
    microsecond timers : yes
    tlb_entries : 32
    extra interrupt vector : yes
    hardware watchpoint : no
    isa : mips1 mips2 mips32r1
    ASEs implemented : mips16
    shadow register sets : 1
    kscratch registers : 0
    core : 0
    VCED exceptions : not available
    VCEI exceptions : not available

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin dupa ce a mai trecut ceva timp
    totul perfect, bestial. mult mai stabil decat gigablue 800se, care mi-a mai crapat pe la setari si cand mai umblam prin meniuri. acuma, o fi vorba doar de imagine, poate nu box-ul in sine e mai bun decat ala, dar sunt foare multumit
    doar prostia aia de telecomanda e enervanta, ca daca e stinsa lumina nu simti tastele neam

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce imag.merge'perfect'?eu am xpeed2,cu HDMU sunt si alte"met
    ode'de aducere la superlativ?De ex.as incerca DDamirSubtitle.Ev.alte imbunatatiri...?!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top