Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor alegere motor HH

    A inceput sa-mi faca figuri motorul de la parabola de 120.La ce se gaseste pe piata din romania ce a-mi recomandati ?
    Ma gandisem la un Amiko DM 3800.

  2. #2
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu pe ala tocmai l-am cumparat si sunt multumit de el.
    Vu + Solo2 - Amiko HH - Emme Esse 115cm.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel si eu mi-am pus de vreo 3 saptamani tot amiko 3800 pe o antena de 120/140. In concluzie e ok noul amiko 3800.
    Vu+ Duo 2

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok atunci ai dau drumul la comanda.



  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, am si eu o intrebare, cum pot reseta acest motor, folosind resetarea hardware din receptor?

  6. #6
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie primul instalator mi-a zis sa ma duc la positioner setup,go to 0 dupa care sa scot cablul din receptor si sa-l bag iar.
    Sper cineva mai destept ca mine sa ma corecteze daca nu e asa.
    Vu + Solo2 - Amiko HH - Emme Esse 115cm.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa am facut si eu doar ca manualul m-a bulversat:

    1. Execută comanda: Mutare la Referință (Mutare la “0”).
    2. Opriți alimentarea electrică prin deconectarea cablului coaxial.
    3. Reconectați cablul coaxial.
    4. Executați comanda: Decalare “0”.
    5. Memoria va fi ștearsă, receptorul rescrie tabela de sateliți la cea inițială și corectează decalajul la 0

    Ce face mai exact pasul 4 cum execut "comanda" respectiva?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Go to zero din receptor.....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci pasul 1 = pasul 4? in cazul asta dece oare au denumit pasii diferiti.. acum ma macina curiozitatea..

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    STAB HH 120 forever
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,Stab este foarte robust si rezistent! Dar se misca extrem de incet, aproape de 2 ori mai incet fata de alte motoare.
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    STAB HH 120 forever
    porcarie f scumpa care se misca f incet, dar, cea mai mare problema, pe pozitia 0 are un joc inacceptabil la banii dati pe el. daca bate vantul, adio receptie continua pe 28,2e...
    amiko 3800, am un triax 110 pe el, n-am mai umblat de ani de zile la el, am antena pe bloc, merge perfect !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    porcarie f scumpa care se misca f incet, dar, cea mai mare problema, pe pozitia 0 are un joc inacceptabil la banii dati pe el. daca bate vantul, adio receptie continua pe 28,2e...
    amiko 3800, am un triax 110 pe el, n-am mai umblat de ani de zile la el, am antena pe bloc, merge perfect !

    Domnu' ... '' specialist ''

    pune mana pe carte si studiaza
    motoarele Stab sunt un brand ... de renume

    eu am motor STAB 120 , pe el am antena de 16.5 kg de aprox 6 sau 7 ani

    cauta pe net despre motoarele STAB si vezi ca sunt raportari de la useri ... de 9 ani de utilizare ...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    interesantule, tu crezi ca-mi place sa bat campii? aia de la satmultimedia, pt ca nu mai gaseam certificatul de garantie n-au vrut sa-l repare, desi nu trecusera doua luni de la achizitie.
    Stab este un brand? Pai si Mercedes este un brand, asta inseamna ca nu se poate strica un Mercedes in garantie?
    Sa-mi dai adresa ta, ca ti-l donez, pe bune, cu conditia sa-ti pui antena pe el si sa postezi dupa aia aici daca mai sustii ce ai spus mai sus...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    interesantule, tu crezi ca-mi place sa bat campii? aia de la satmultimedia, pt ca nu mai gaseam certificatul de garantie n-au vrut sa-l repare, desi nu trecusera doua luni de la achizitie.
    Stab este un brand? Pai si Mercedes este un brand, asta inseamna ca nu se poate strica un Mercedes in garantie?
    Sa-mi dai adresa ta, ca ti-l donez, pe bune, cu conditia sa-ti pui antena pe el si sa postezi dupa aia aici daca mai sustii ce ai spus mai sus...

    De motorul tau Stab , ai avut grija la fel cum ai avut grija si de certificatul de garantie al motorului ?
    Daca tie ti s a stricat o bucata motor H H Stab , inseamna ca motoarele STAB sunt '' porcarii '' ( sa te citez ) ? )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top