Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default Sony KDL 50815B & Netflix

    Salut

    Am un Smart Sony KDL 50815B si de vreo 2 luni tot incerc sa pun aplicatia Netflix dar fara nici un rezultat notabil.
    Trebuie sa va mentionez ca am habar cat de cat cum stau lucrurile si pina in prezent situatia se prezinta in felul urmator:

    1. Televizorul este activat ca si produs la Sony Entertainment Network
    2. Ca si regiune la setari de tara nu are decat Europa si nimic altceva ( aici include aproape toate tarile )
    3. Am incercat cu UK si dns de UK si a instalat Netflix, Hulu, etc dar fara vreo izbanda pe
    mai departe, nici macar pe uk nu porneste Netflix ( da o eroare ceva legat de update )
    4. Tv-ul are update la zi
    5.Am incercat cu dns de USA dar nimic.... nu aduce absolut nimic nou.
    6. Am cont pe Netflix USA activ ( pe pc merge fara nici un fel de probleme )
    7. Am gasit si un cod de service ( secret ) care nu-mi este de nici un folos .
    8. Pe America nu exista un update de soft s-au o varianta de soft pentru acest model intrucat nu se comercializeaza acolo ( cel putin eu nu am gasit , am facut cont si la Sony USA in speranta ca voi gasi ceva sa ma ajute )

    Singura solutie se pare ca este SONY ESSENTIALS din care se pot activa aplicatii gen Netflix, Hulu, Hola, etc
    Acum vine partea grea ( in ceeace ma priveste ) si anume : daca intru pe Sony Essentials a-mi cere un user ( adresa de mail ) + pass
    Pe aceasta pagina nu se poate face o inregistrare la Sony Essentials deci de aici ma trimite inapoi la Sony Entertainment Network unde teoretic ar trebui sa activez acest cont de Essentials. Sony Essentials nu accepta aceleasi user si pass de la Sony Entertainment Network.

    ASTEPT PARERILE VOASTRE SAU O ALTA VARIANTA DE A ADUCE NETFLIX PE TV.
    UN LUCRU ESTE CERT - - CU SONY ESSEN|TIALS SE POATE ( ASTA DIN CE AM GASIT PE YOU TUBE SI CE AM MAI CITIT )
    INTREBAREA ESTE CUM SE FACE ACEST CONT EU NU AM GASIT NIMIC

    Stima

  2. #2
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-ai pus problema ca tu nu ai un IP de state ca sa-ti mearga?
    din cate stiu in afara SUA nu merge.
    pana la urma e vorba de drepturile de difuzare in afara US.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are absolut nici o treaba ip-ul in povestea asta. Pe pc merge absolut fara nici un fel de problema. Hola rezolva problema dns-ului. DNS-ul este singurul impediment in treaba asta ( daca ai DNS de state s-a rezolvat problema ). Partea nasoala este TV-ul care nu stie Netflix deocamdata ..sper eu, dar se poate rezolva si aceasta problema.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ma prea pricep la urcat poze aici pe site dar a-ti pot arata cat de simpu este. In acet moment merge Netflix atit pe pc cat si pe tableta si telefon.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Terra Mittica View Post
    Nu ma prea pricep la urcat poze aici pe site dar a-ti pot arata cat de simpu este. In acet moment merge Netflix atit pe pc cat si pe tableta si telefon.
    Pai pune pc-u, tableta si telefonul in serie sau in paralel( determini in urma unor teste cum e mai bine) si ai rezolvat cazul. E ca la Sony ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai asta e chiar tare oricum am sunat la Sony Romania si m-au lamurit baietii in cel mai pur stil romanesc: Serviciul Sony Essentials nu este disponibil in Romania BOOM BOOM BOOM ca la PROSTI Atunci la ce mai punem Smart pe SONY ? la ce mai oferim aplicatii ? RASPUNS: NU SUNT EI DE VINA ! SUNT EU CA L-AM CUMPARAT he he he he he !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezolvat problema cu RIKO MAGIC 802 IV dupa ce am instalat HOLA si am schimbat DNS-urile.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e posibil sa nu tina mult,in Linux din tv se face update automat si pina la urma o sa vada alt IP si va taia serviciul respective.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top