Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam 2.3.0 Segmentation fault

    Salutare,
    Nu am avut pana acum ocazia pentru canalele frantuzesti de pe 19.2E, orange si csat. De exemplu pe unul dintre ele de orange:
    19:20:04.445 CCcam: ================================================== ====================
    19:20:04.446 CCcam: starting CCcam 2.3.0 compiled on Dec 15 [email protected]:38:08
    19:20:04.446 CCcam: ================================================== ====================

    19:31:39.420 CCcam: matched prio list 17
    19:31:39.420 CCcam: priority 1 for 500:032920

    19:31:48.047 CCcam: cam[0] ecm even nok caid:0x500 id:0x32920 pid:0x1ea Orange SAT (19E/13E/5W/12W)
    19:31:48.128 CCcam: nagra2 emu can't decode ecm (key: 1, ident: 7) no key
    19:31:48.129 CCcam: cam[0] ecm odd nok caid:0x1812 id:0x0 pid:0x1d7 Gol TV Spain (DVBT)
    Segmentation fault

    Clar nu am fost in acest timp pe nici un canal spaniol ca aici in log, totusi acolo crapa. Am facut astazi update pe prio,channelinfo, providers dar nici un impact. Errorile similare.Pe channelinfo nu existau
    Cand se intampla cccam nu mai functioneaza si trebuie restart. Receiver Clarke ET9100.

    Nu am vazut pe channelinfo acest canal l-am introdus ca aici:
    0500:032930:01EA "CanalSat - Canal SAT [V3 32930]"
    , dar nimic. Am introdus si canalul spaniol:
    1812:000000:01D7 "TDT Premium Spain - GOL TV [N3 1812]"
    , dar cu acelasi rezultat.
    De fiecare data cccam crapa, dar nu doar pe acest canal, in general tot ce e frantuzesc.
    Cred totusi ca folosesc fisiere de configurare care nu sunt bune. Din ce am googleit nu am putut afla mare lucru deaceea intrebarea pe un site de referinta.

    Va multumesc,
    costelloro

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste cccam 2.0.11 daca poti pe receiverul ala
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de sfat. Am incercat. Cu 2.0.11 din pacate se pare ca este mult mai slab sau cel putin pe acest receiver nu este ok.

  4. #4
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salveaza cfg in format linux si nu windows
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca am gasit ce trebuie facut, si asta dupa vreo cateva ore de teste. Pe fiecare canal daca e segmentation fault se urmareste daca canalul exista in channelinfo, daca nu se adauga. Daca inca exista eroare atunci se comenteaza linia in prio sau se incearca cu I.
    Se pare ca aceasta problema este numai pe receiverul cu pricina mentionat aici.

    Oricum nu am garantia ca o sa mearga, dar cel putin am cateva care sunt ok.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea ce zici tu sa sti ca am observat si pe vuplus la mine.Cand puneam pe un canal francez din cele specificate de tine la fel imi crapa cccamul si trebuie sa dau restart.Folosesc cccam 2.3.0.
    Vu+ Duo 2

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema se manifestă pe mai toate ccamurile și mai toate receptoarele și este de la viaccess (vers. mai noi). practic viaccesul nou (5 în special), nu este compatibil cu ccamul direct și este nevoie să fie trecut prin Oscam și apoi dat către ccam. Unele rec. (DM- de ex) care vin cu vers customizate (zic eu) de ccam adică ce dai jos de la ei (E2), sunt mult mai stabile la faza asta; eu acum sunt nevoit să merg cu 2.2.1 ca să nu-mi mai crășuiască pe via. Și unde ar trebui să crășuiască, nu deschide pur și simplu sau se blochează (rămâne on) dar nu deschide imagine, dar măcar am scăpat de ccam crash…
    Mai testați și voi și vedem…
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru canalele franceze, in special pachetul TNTSAt caid 030b00, se vor deschide ca si client doar pe server cccam 2.3.0 care este foarte instabil. Cel mai stabil cccam este 2.0.11 dar asta nu deschide la clienti 030b00 ( long ecm ).

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercati o imagine mai veche si nu recenta - sau instalati CCcamul pe un server dedicat.
    Erorile de acest gen se datoreaza librariilor noi care se utilizeaza in imaginile recente iar CCcamul a ramas in urma.
    Pentru a se remedia e novoie de o compilare recenta CCcam cu librarii noi (ex glibc) ceea ce nu se poate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top