Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500s se restarteaza cand este legat cablul de LNB

    De cateva zile am o problema, si anume "batranul" meu Dreambox 500s se restarteaza cand introduc cablul de la LNB. Am testat cu alt receptor si acelasi cablu de la LNB, si merge totul fara probleme. Daca repornesc Dreambox 500s fara cablu LNB conectat porneste fara probleme si nu se mai restarteaza continuu, dar evident ca nu am nici un folos de la el. A mai avut cineva problema asta, stie care ar putea fi cauza ?

  2. #2
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar de curiozitate : da lnb jos , pune un cablu mai scurt pt proba (la acelasi lnb) ...ma gandesc la un scurt.....



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercat cu alt alimentator?
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba cablul,el e de vina.
    verifica si mufele


  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    si eu am aceasi problema (100 % identica)cu un batran DM500s.
    Initial am crezut ca este de la imagine, am schimbat imaginea cu DreamUp, am pus setarile, totul instalat... si cand leg cablul, se blocheaza si se restarteaza.
    Alte receptoare functioneaza pe acel cablu si acele mufe, deci nu e de la asta.
    Am discutat cu cineva si mi-a zis ca ar trebui sa schimb un tranzistor D8.., dar deocamdata nu am facut nimic.
    Daca gasesti o solutie, sa-mi spui te rog si mie!
    Bafta!
    VU+DUO2,VU+DUO,VU Zero,DM500,H-H

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incercati si alta sursa 12 volti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top