Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default AXN se distribuie numai prin DIGI TV

    Am vorbit azi la HBO pentru un prieten care are firma de cablu si mi-a spus ca AXN nu mai da receivere Power Vu pentru semnalul de pe AMOS si ca din acest an distribuie NUMAI prin DIGI TV care au "cel mai competitiv sistem de receptie semnal tv"

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm informatia.

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu ceva timp se afirma pe aici ca HBO si Cinemax nu vor intra niciodata la alti operatori DTH (Focus) . Tot stire sigura era. Si minune, exista si HBO si Cinemax.

  4. #4
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce a scris Sica , am confirmat eu si ce postezi tu ? Are vreo logica ?
    AXN se distribuie catre operatori de cablu prin Digi TV !
    Uite-te la FocusSat , bucura-te de el si nu mai fi pus asa pe hartza cu toata lumea ca nu ai ce sa demonstrezi.
    Am impresia ca tu incerci sa demonstrezi ca ai facut cea mai buna alegere , daca tu asa consideri e treaba ta , numai ca cei mai multi ar putea spune exact contrariu.

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu am inteles eu bine. In ce sens se va distribui numai de Digi ? Catre abonati sau catre alti operatori ? Daca am inteles gresit scuzele mele.

    Si nu sunt pus pe hartza. Stii tu prea bine cine este pus pe hartza aici, asa ca lasa. Nu incerc sa demonstrez alegerea mea, pentru ca nu conteaza asta, ci poate doar faptul ca unele chestii afirmate si confirmate nu au fost reale.

    Si da, chiar ma bucur de Focus. Pentru ca nu stau ca altii pe drumuri cu conserva, si nu trebuie sa invat ce sa fac la fiecare mesaj de eroare, si sa-l resetez cand ti-e lumea mai draga.

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @crirem:

    Nu se va distribui DE DIGI TV ci PRIN DIGI TV. Sunt 2 lucruri total diferite.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    @crirem:

    Nu se va distribui DE DIGI TV ci PRIN DIGI TV. Sunt 2 lucruri total diferite.
    Ok. Merci de lamurire. Imi cer scuze de neintelegere.

    Dar celelalte chestii scrise raman perfect valabile.

    P.S. In acelasi timp cu conservele, trebuie date celor de la statiile de cablu de la tara si manuale cu notele de alarma, ca sa stie oamenii ce au de facut cand primesc NOTA 10.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce tot va f*te pe voi aceste NOTE la cap. Am conserva de mai mult timp si nu am avut pana acum nici o nota, nici nu stiu ce este asta.

    Doar la inceput cand inca a fost virgina am avut o nota, dupa ce sa activat nici nu a mai pomenit conserva de asa ceva.

    Pote cei care nu pot sa o lase in pace si o fredoneaza la fiecare ora la cap li se mai intampla asa ceva.

    In afara de niste lucruri minore cu memorarea canalelor nu am ce sa reprosez conservei.

    Bafta

  9. #9
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te doare pe tine ca ne **** pe noi note 10 ?!?

    du-te si ocupa-ti timpu'
    cu un update la conserva....

    In afara de niste lucruri minore cu memorarea canalelor

  10. #10
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Manius176
    Nu stiu ce tot va f*te pe voi aceste NOTE la cap. Am conserva de mai mult timp si nu am avut pana acum nici o nota, nici nu stiu ce este asta.

    Doar la inceput cand inca a fost virgina am avut o nota, dupa ce sa activat nici nu a mai pomenit conserva de asa ceva.

    Pote cei care nu pot sa o lase in pace si o fredoneaza la fiecare ora la cap li se mai intampla asa ceva.

    In afara de niste lucruri minore cu memorarea canalelor nu am ce sa reprosez conservei.

    Bafta
    ma plictiseam si m-am pus pe citit hehehe


    Quote Originally Posted by Manius176
    Am vrut sa memorez si alte programme FTA pe conserva DIGI dar mi se
    pare ca receiverul nu prea vrea sa faca cee ce vreau eu.

    Am vrut sa folosesc numai receptorul de la DIGI pentru ca am avut numai
    unul FTA inainte.

    Am o problema cu memorarea canalelor FTA pe conserva de la DIGI.
    Sunt deja disperat.
    Nu pot sa inteleg cum pot sa dispara programele deja memorate din
    lista de canale. Sunt si gauri in numerotarea canalelor ca exemplu sare
    de la 104 la 117.

    Am 3 LNB pe o sina multifeed: Intelsat, Sirius si Astra. Cu programele
    de la DIGI nu are nici o problema (ar fi fost si de mirare) dar cu cele de pe Sirius si Astra cred ca nu prea se intelege. Cu scanarea fiecarui TP
    de pe Sirius sau Astra dispar unele precedent scanate si memorate.
    In plus le mai si arunca aiurea pe unde apuca, nu are nici o ordine
    sau logica in memorarea programelor.

    Chiar asa de nasoala este conserva Hyundai sau fac eu ceva gresit?

    Poate imi da si mie cineva o idee ce as putea sa fac.

    Thanks!
    Quote Originally Posted by Manius176
    De sters am sters programele care nu ma intereseaza, dar culmea culmilor este ca am sters din alta parte dar locurile fara index au ramas intre 104 si 117. Dar cum am spus am cateva canale care din cand in cand apar si dispar fara sa sterg absolut nimic. Daca incerc sa mut canalele pe unele le reindexeaza. Iar dupa toata aceasta tevatura cu mutatul lor sa le gasesc in alta ordine. Este cam curiosa treaba.

    Eu cred ca programatorii care ar fi trebuit sa faca softul conservei in timpul acesta au dormit.
    Quote Originally Posted by Manius176
    Softul conservei este destul de instabil.
    Nu numai ca aloca alte transpondere ci se blocheaza si nu mai reactioneaza la nici o comanda sau mai si dispar si programme din lista de canale.

    Cel putin eu nu am avut pana acum nici o "nota" cum se plang multi pe aici dar in schimb cam o ia cateodata razna si nu mai ajuta decat intrerupatorul din spate.

    Mi se pare ca nu este atat de mult o problema a hardului ci mai mult a softului care a fost facut de niste incapabili. Zici ca a fost sris softul de Microsoft.

    Bafta si o zi buna in continuare.
    Quote Originally Posted by Manius176
    Ii cam dau dreptate lui @root.
    Si eu cred ca problemele nu vin de la telecomanda. S-ar parea ca mai repede vine de la conserva. Si eu am patito de vreo doua ori intro luna.

    Eu cred ca se blocheaza softul si nu mai ia nici o comanda un timp de. Daca il lasi asa isi revine dupa un timp din nou. Dar daca nu ai rabdare il opresti de la intrerupatorul din spate si merge dupa asta din nou vreo saptamana doua.

    Conserva este foarte instabila, cel putin la mine.

    Bafta si sa auzim numai de bine!
    Quote Originally Posted by Manius176
    Quote Originally Posted by NLC
    Toata lumea vrea update la soft, dar ce folos daca nu rezolva nimic versiunea noua, decat ce apare scris pe ecran. Cum scriam mai devreme, credeam ca s-a rezolvat ceva cu noul soft, dar problema mea cu schimbarea brusca a frecventei unui transponder a reaparut. Frecventa 11075 H de pe Hotbird se schimba in 11241 H din senin. Ar trebui ca cei care lucreaza la softul pentru receiver sa anunte undeva ce schimbari aduce softul nou, pentru ca cei care nu pot sa-si faca update sa nu fie disperati ca nu au ultimul soft crezand ca are nu stiu ce facilitati in plus.
    Asa ma gandeam si eu.

    Stie cineva daca macar au fost corectate unele dintre bugurile softului sau a ramas totul la fel.

    Chiar nimeni de la digi nu citeste prin forumul asta ca atunci ar trebui sa ia niste masuri in privinta updatelui de soft. Bugul mentionat de @NLC pot sa il comunic si eu. Receiverul are placerea de a schimba frecventa unui transponder cu o alta frecventa din senin. Mie mi se pare ca este o problema care se poate rezolva daca tot se fac updateuri de soft.

    Iar alta problema este ceea de a memora programe peste altele scanate cu putin inainte. Adica dupa ce ai pierdut destul timp sa dai toate transponderele de care ai nevoie la un moment dat incep sa dispara programe scanate precedent. Programe noi scanate preiau locurile celor scanate precedent.

    Chiar atat de greu este sa se corecteze buguri de genul asta.

    Acestea sunt dupa parerea mea doua puncte care daca sar rezolva din punctul meu de vedere receiverul ar fi foarte bun. Si cel putin asa ceva se poate rezolva prin update.

    Bafta si toate cele bune tuturor

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate scurt dupa acele probleme cu mem canalelor care cumva le-am dibuit nu mai zice nimic conserva, in sensul pozitiv vazand.

    De cand am lasat-o in pace ma lasa si ea pe mine in pace.

    Si note oricum nu am avut de la inceput eu cel putin la astea ma refeream de unde le tot scot unii.

    Daca unii au timp sa tot frece lampa lui Alladin ca poate poate o isi vreo minune din ea.

    Asta este: "Never touch a running system".

    Bafta si numai bine

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000
    te doare pe tine ca ne **** pe noi note 10 ?!?

    du-te si ocupa-ti timpu'
    cu un update la conserva....

    In afara de niste lucruri minore cu memorarea canalelor
    De update nu este nevoie atat cat conserva merge cat de cat

  13. #13
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha, incepi sa-ti revii dupa rev....acuma
    conserva merge cat de cat
    si
    cel putin asa ceva se poate rezolva prin update

    ...maine poimaine te asteptam cu noutati (si eventual plangeri....)

    @bazil, esti tare man....

    PS: ca sa fim la subiect, cand bagati din nou promo pe axn macar in limba engleza (sau romana)....ca ne-am cam saturat....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut cat de tari sunteti cum va plangeti zilnic

  15. #15
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ne plangem insa incercam sa imbunatatim serviciile oferite de operatorii dth printr-o critica permanenta si obiectiva....
    si incercam sa fim consecventi in ceea ce facem....

    sunt curios daca digi ajungea unde este acum daca nu avea critici ca noi cu care sa poate lua pulsul pietei....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi prin cablu ?
    By paduretu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 14th June 2006, 04:00
  2. ma pot abona numai la Pachetul HBO 9RON (digi)
    By leonardsenior in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 6th December 2005, 10:40
  3. internet....prin Digi
    By ghita in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 22
    Last Post: 5th July 2005, 18:37
  4. Replies: 3
    Last Post: 27th January 2005, 13:15
  5. TV SPORT numai in pachetul Digi TV
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 16th January 2005, 16:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top