Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  BRASOV
  Posts
  20,186
  Posts Thanks / Likes

  Default Clientii prepay de la Orange ar putea sa-si foloseasca la viteze 4G...

  Clientii prepay de la Orange ar putea sa-si foloseasca la viteze 4G traficul de internet si sa-si adauge gratuit in fiecare luna pana la 500 MB de trafic de internet, pana in 9 noiembrie 2014

  Clientii prepay de la Orange, atat cei existenti cat si cei care isi cumpara un SIM nou, au posibilitatea, pana in 9 noiembrie, sa isi foloseasca la viteze 4G traficul de internet din optiunile cumparate si sa-si adauge gratuit in fiecare luna pana la 250 MB trafic de internet oricand, 500 MB trafic de internet noaptea, acces prin Orange TV Go la o selectie de canale TV si 1 GB trafic de internet in cadrul aplicatiei sau 50 MB trafic de internet in roaming. Pentru a-ti folosi internetul la viteze 4G trebuie sa ai un terminal si un SIM compatibile 4G si sa fii in aria de acoperire cu aceste servicii. Cei care nu au SIM-uri 4G pot merge in orice Orange shop pentru a-si schimba gratuit respectivele SIM-uri cu unele care au acces 4G.

  "Prin campania de toamna, aducem mai aproape tehnologia 4G, pe care o pot incerca si care le va oferi o experienta mult mai placuta atunci cand acceseaza internetul, Orange fiind singurul operator din Romania care ofera clientilor PrePay posibilitatea sa foloseasca traficul de internet la viteze 4G. In plus, au posibilitatea sa beneficieze de trafic de internet suplimentar si sa acceseze serviciul Orange TV Go", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

  Operatorul prezinta pe site-ul propriu si cateva exemple de beneficii care pot fi alese gratuit in fiecare luna de clientii prepay:
  *daca ai activa optiunea de 6 euro credit, poti alege intre bonusurile: internet 250 MB trafic oricand, internet noaptea 500 MB, televiziune pentru laptop, tableta si smartphone la o selectie de canale + 1GB trafic TV sau 50 de mesaje multimedia nationale si, in plus, primesti viteza 4G pentru internet
  daca ai activa optiunea de 5 euro credit, poti alege intre bonusurile: internet 50 MB trafic oricand, televiziune pentru laptop, tableta si smartphone la o selectie de canale + 1GB trafic TV sau 50 de mesaje multimedia nationale si, in plus, primesti viteza 4G pentru internet.

  Oferta se poate activa prin apel gratuit la *100#, ramura flexi, sau direct in contul online Orange pe www.orange.ro/contul-meu , sectiunea bonus beneficii flexi.
  Language is merely a difference, not a barrier.
  Io non invecchio... divento vintage!


 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2008
  Posts
  484
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Internetul 4G de la Orange este praf in ochi... Acum cateva zile nu am putut sa descarc pe telefonul unui amic doua aplicatii (total 12MB) din Google Play decat dupa "n" incercari. Omul avea 2GB inclusi din care nu consumase aproape nimic.

 3. #3
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu am telefon 4G dar pe 3G merge destul de slabut fata de cosmote.Am cartele de la amandoi operatorii si prefer sa intru de pe cosmote tocmai din aceasta cauza.

 4. #4
  Gold Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2004
  Location
  bucharest
  Posts
  3,468
  Posts Thanks / Likes

  Default

  nu stiu cum merge la ceilalti operatori internetul dar pot sa va zic ca Orange nu m-a dezamagit. Ascult de multe ori radio online in masina si ma tot plimb prin tara. Cu exceptia unelor zone cand merg prin munti cand raman fara semnal, nu am avut nicio problema cu ei. Merge bine netul si prin EDGE cand nu este semnal 3g.

  am si digimobil, merge nici la jumatate netul fata de orange (in bucuresti unde semnalul este puternic in ambele retele). La digi mobil ai parasit bucurestiul, ai lasat si internetul in urma ca nu iti mai merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top