Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default Pluginul EMC (Enhanced Movied Center) pe VU+

    Foloseste cineva acest plugin ? Daca da, cum se poate schimba pozitionarea pe ecran a unei subitrari in format srt, la vizionarea unui film in format mkv ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din plugin nu se poate.




  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Din plugin nu se poate.
    Si ce alta metoda ar mai fi ? Ca imi apare textul prea sus pe ecran ...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai simplu este sa incerci cu un alt skin.




  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Cel mai simplu este sa incerci cu un alt skin.
    poti sa-mi recomanzi un skin cu care se poate pozitiona subtitrarea ? acum folosesc attile hd, ca imagine am vti 6.0.8.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu m-am prea omorat eu dupa vti, din cate stiu eu nu ai posibilitatea sa modifici pozitia subtitrarii din meniu...dupa parerea mea pentru a rezolva problema trebuiesc modificate ceva setari in skin.xml...dar cine stie, posibil sa existe si alte solutii, cu siguranta sunt destui colegi de forim ce folosesc vti si iti pot da solutii.




  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Nu m-am prea omorat eu dupa vti, din cate stiu eu nu ai posibilitatea sa modifici pozitia subtitrarii din meniu...dupa parerea mea pentru a rezolva problema trebuiesc modificate ceva setari in skin.xml...dar cine stie, posibil sa existe si alte solutii, cu siguranta sunt destui colegi de forim ce folosesc vti si iti pot da solutii.
    este deci o problema vti/skin vti ? in alte imagini (de ex. blackhole) se poate pozitiona subtitrarea in emc fara probleme, sau si acolo depinde de skin ?

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In BH subtitrarea este bine pozitionata, nu sunt necesare corectii.




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top