Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: Ce Cam sa iau?

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce Cam sa iau?

    Dragi tovarasi, si pretini,

    ce CAM sa-mi iau? Vreau sa-l bag intrun tv Samsung, sa stie trebue doar sa pot sa pun pe el emulatoare si sa-mi decodeze ceva Xuri si sa-i mai mearga soft suportu citiva ani, sa coste maaaximal 100 euro.

    M-am gindit la Maxcam Ultra Twin V2 cu programmer. Aveti propunere mai buna?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Diablo-lan sau wifi..recomand primu putin peste 100euro
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar ptr.un tv panasonic, ce are in dotare si tuner satelit?

  4. #4
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    idem............................
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am da, as lua poate, dar din 2 motive nu, din cauza numelui ca nu-l vreau pe drac in sufragerie, si wifi, sintem vreo 36 locuinte, aici si multi au WLAN, am un Wireless Mouse pe 2,4 GHz merge poate la 5 - 10 cm distanta, totul e plin pe 2,4 GHz, eu fac aici totul prin LAN cu Patchkabel Cat 6. Am vrut Cat 7 dar nu au avut. Nu trebue share dar trebue sa-mi decodeze ce-mi decodeaza si vplug plus hustler tv.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, poate am formulat intrebarea fals. Ce Cam mi-ar decoda hustler doar pe emulator, fara sharing?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  7. #7
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cunosc un cam care sa stie vplug, ai softcam pentru XXX dorite ?
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am spus ca CAMul sa stie vplug. In dormitor ma uit pe Compu si decodeaza vplug sau nwemu, in sufragerie as vrea pe televizor. Pentru televizor nu este firmware cu emulator, de aia trebue cam. Eu am scris comparabil cu ce decodeaza vplug, dar nu stiu daca la vplug ar trebui sa mearga upc de pe 1 vest, ca la mine nu merge. Dar asa sa aiba omul ORFurile sin TNT sat si in sufragerie, normal ca as vrea si ceva hustler, mi-am pus si folie pe usa de la balcon sa nu se vada de afara.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  9. #9
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe pc e mai comod, dar cu cam devine incomod trebe reprogramat des... tnt nu merge numai sd de orf nu stiu daca mai merg cu k+y tv-ul e smart samsug ?
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ORFurile merg pe pc cu k*y cr*ptow*rks. Da Samsungu e smart UE40D6500 dar nu l-am conectat eu inca la internet ci doar la cablu si la satellit.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am comandat un Maxcam Ultra Twin V2 cu Programmer, am intrebat fiindca m-am gindit ca stie cineva ce CAM ar fi cel mai tare sub 100 Euro. Asta costa 94 Euro cind ajunge, va scriu si voua ce decodeaza.

    Dar de ce ai intrebat daca Samsungu e smart? Merg Xuri prin vreun app?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai inainte a venit CAMul. Ca Programmer are doua bucati, unu ce pe o parte e ca o cartela si pe o parte usb, si alalalt e ca un pcmcia si pe partea aialalta usb.
    Cu care il programez si ce trebue sa pun pe el? Trebue ceva drivere? Am inteles ca trebue un loader si firmware fortuna? Nu am avut inca asa ceva.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci l-am bagat in televizor zice ca e pe el MaxUltra 235. E bun asa sau trebue sa pun altceva pe el? Sau doar trebue sa setez altceva in Meniu? Nu cred ca are chei pe el asa proaspat livrat. si ce loader i-mi trebue, urmeaza sa googlez. Pot sa-l stric daca pun program fals pe el?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai stiti ceva sau nu? Dupa cu ce am citit pe www.maxcam.to, alea doua, unu e basa si unu e client, daca vrei prin wireless. Am inteles ca cu baza se si programeaza, loader am gasit, image am gasit m-ai vad ce face dupa aia, sau pot sa-l las original si sa pun numa softcam?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut o laie, deci original nu decoda nimic fara cartela, dupa care am flashuit pe el fortuna 2.36 si acuma nu mai are cam meniu, pe televizor apare common interface numai gri. Acuma ce sa-i fac? Deci am instalat driveru, am bagat programmeru, ala ce arata ca cartela, la usb, dupa aia alalalt ca pcmcia, si la usb, dupa aia maxloader 2.1 si image fortuna_v2.36.mxt dupa aia vroia sa syncronizeze, asa ca am dat de intrerupator pentru programat, a syncronizat si a programat pina la 100% dar in televizor nu mai are cam menu. Ce e de facut? De flashuit se mai lasa flashuit si cu maxultra, dar nici cu ala nu mai are menu.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top