Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream-Elite in dm 8000

    Folosesc un dream 8000 HD PVR.Cand timpul imi permite
    instalez in "test"cate o imagine.Am reusit sa instalez,apoi
    ramase in uz,multe"soiuri"de imagini.Exceptie fac
    imagini Dream-Elite OE2.0 si 1.6.La astea nu reusesc deloc sa
    conectez pc-dream-router,sa se vada intre ele.
    Ce secrete or avea astea?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este nici un secret... Cine stie unde te impotmolesti, da mai multe detali.
    Folosec numai OE2.0 Functioneaza beton imagine perfecta...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu descarc imagini Dream-Elite OE2.0/DM 8000 HD PVR de aici:
    http://www.dreambox.it/dm8000.htm sau
    http://www.dream-elite.net/DreamEliteImages/
    Orice imagine am pus,exceptie Dream-Elite,am putut instala.
    Sa "vrea"aceasta imagine vreo modificare in router altfel decat celelalte imagini ?
    Am completat si Primary+Secundary DNS/RDS.Am mai completat la doua imagini aceste id,altfel n-am reusit.
    Eu folosesc router Asus RT-N10E WIRELESS N.
    Dreamul l-am conectat cu si fara fir.N-am reusit deloc sa
    vad conectat router-dream-laptop.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaWü
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In setari la "dhcp" ai bifat?

    Ai setat sa ia IP-ul automat?

    Eu asa am facut fara nici o alta modificare la Dream-Elite si merge struna.
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu unul de ex folosesc numai Dream Elite-

    si in momentul de fatza am - Dream-Elite-4.0-dm8000-Ver_004r005_08-03-2014.nfi.zip
    dupa cum a mai scris si mateibasarb- trebuie setat in Router sa preia IP automatic la dhcp- in primul rind

    doi la mina- dupa ce ai instal imagiul- urmeaza pasi cum ti se cere- la Wizard- si ajungi la un pct unde iti cere si conexiunea de Net

    Parerea mea este ca acolo faci tu o greseala sau nu ai setat bine Ruterul-

    teoretic alta explicatie nu exista Parerea mea !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Router ASUS RT-N10E Wireless N,internet de la RDS.
    A fost conectat,si este, in PPPoE,vreau sa-l trec pe "Automatic IP"(DHCP) si nu stiu.Il conectez,dupa max.2 minute se deconecteaza.
    Am sunat la RDS,un individ mi-a spus ca pe el nu-l intereseaza routerul,dar el stie ca nu-mi va functiona pe DHCP.
    Parerile voastre ?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai lasa pe ppoe si vezi daca nu gasesti acolo pe pagina unde bagi datele de conectare daca nu ai ceva bifa cu conectare automata iar la dream baga manual setarile vezi cum e setat ruteri sa dea dhcp adica sunt unele care aloca ip de la 100 in sus ,pana la 199 si apoi mergi la dream la network si ii dai de ex 192.168.0.111 la netmask 255.255.255.0 si la gateway si dns 192.168.0.1 asta daca asta e clasa de ipuri poate ca ai cu 192.168.1.1 sau 192.168.2.1 ....


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaWü
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te uiti aici http://www.asus.com/Networking/RTN10E/specifications/ la specificatiile routerului
    vei observa ca funktioneaza DHCP.

    Acum nu inteleg de ce cei de la RCS&RDS ti-au dat alta informatie....

    Poate mai suni o data la ei...
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai de functionat multe au dhcp dar ca sa ai net de la rds e pe ppoe sau ip fix


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iati un Fritz Box de la AVM si NU o sa ai Probleme

    PS:- dar Nu stiu daca merge pe RDS-

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top