Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default ciudatenie ProgDVB

    salutare,
    uite care e nelamurirea mea:
    totul este in regula cu prodvb-ul mai putin urmatoarea faza.
    exista cateva programe tv pe astra19.2 cred ca ceva arabe sau nu stiu exact...ma rog.... faza ii ca astea cand merg cand nu.
    la modul ca am semnal 0% pe unul sa zic si daca inchid progdvb-ul si il deschid am semnal 80%.
    la fel se intampla ca sa fiu mai explicit cu canalul tv andalucia.
    nu ca m-ar interesa pe mine canalele astea dar ma pune pe ganduri problema.
    dupa ce inchid si redeschid progdvb sa am semnal curat ...faza ii ca daca ma plimb pe canale si dau inapoi pe andalucia sa zicem nu mai am semnal
    si sunt mai multe programe acolo, poate nu interesante dar ...

    incercati si voi faza, asta poate sa piarda programe multe la scanare sa zicem pe langa faptul ca e deranjant sa tot restartezi progdvb-ul
    habar n-am de unde ii problema asta si daca o facea de la inceput dar acum am dat de ea...

    astept concluzii

    respekt maxim

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu patesc asa ceva, dar nu stiu rezolvarea.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu mai opresti mereu ProgDVB-ul si sa-l deschizi iar poti sa incerci urmatoarea faza:
    Atunci cand nu mai ai semnal pe un program care sti ca merge te duci in progDVB la Settings si dai clik pe Device list aici selectezi SkyStar2 si dai Start astepti putin si vei vedea ca ai din nou semnal pe acel program.
    Dupa ce ai semnal pe canalul respectiv incearca sa te muti apoi pe alt program ce iti facea o faza asemanatoare ar trebui sa ai si pe el semnal dar daca dai pe un program care merge bine si te intorci inapoi si iar nu mai merge insemna ca tot nu ai rezolvat problema.
    Incearca sa vezi daca pe canalele aflate sub 11700 MHz iti face aceasta problema. Spre exemplu pe Al Jazeera ai astfel de probleme sau nu il ai deloc in lista de programe. Daca problema este doar pe canalele aflate sub 11700 MHZ atunci problema este in driverele placi care nu comanda corect anumite tipuri de lnb. Eu am intilnit problema la SS2 cu lnb ALPS, problema cu acest tip de lnb este la mai multi am vazut ca si pe forum la dvbn se discuta o astfel de problema. http://forums.dvbnetwork.com/viewtop...highlight=alps

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Am avut si eu problema.

    Schema asta am pati-to si eu.La mine erau canala care pur si simplu nu intrau(ZDF,Pro 7 de exemplu).Am schimbat lnbul twin MTI cu un single SHARP si merge super.Problema cred ca vine de la consumul mare al unor LNB-uri la care placile SS2 fac fata mai greu.

    Fa un test cu un alt LNB si o sa-mi dai dreptate.
    Bafta.

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie mi se intimpla cam acelasi lucru dar pe Hotbird 13E cu pachetul Multivision!

    Dar am observat ceva: in momentul cind dau drumul si la receiver (receiver care foloseste acelasi LNB printr-n spliter) pe unul din programele din pachetul Multivision ... se face lumina si pe ProgDVB! Folosesc SS1 cu ProgDVB 4.26!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NUMAI ASA ITI POTI ARDE IESIREA CATRE LNB A SS
    FM

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Si eu am patit-o

    Am patit si eu fenomenul.
    A venit un specialist la mine si mi-a spus ceva de genul" intra in oscilatie"
    si de aceea nu merge.
    Am schimbat LNB-ul si nu mai am nici un fel de probleme.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ciudatenie
    By paulino in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 20th August 2006, 23:58
  2. CIUDATENIE
    By marcobelo in forum SD Receivers
    Replies: 13
    Last Post: 5th August 2006, 22:07
  3. Mare ciudatenie....
    By gelvis in forum RDI - Satelit
    Replies: 19
    Last Post: 31st December 2005, 10:18
  4. ciudatenie
    By dumitruc in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 22nd October 2005, 16:05
  5. Ciudatenie TVCABO !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 16th June 2005, 12:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top