http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fot...ciurile-38071/

Anunț important pentru abonații Dolce: ncepnd din acest weekend, Dolce Sport va transmite n continuare Liga I, trei sau chiar patru meciuri n direct pe etapă, elementul de noutate fiind acela că n emisiunile postului nostru vor fi difuzate imagini din toate partidele. De asemenea, tot ca element de noutate, dar la nivel de online, pe www.dolcesport.ro vei avea faze VIDEO n timp real din toate meciurile
Fotbalul din Liga I revine la Dolce Sport din acest weekend cu patru partide (mai jos ai lista)! Totodata, in emisiunile de analiza ale Dolce Sport, telespectatorii pot urmari imagini de la toate confruntarile campionatului national, insotite de analize grafice si reactii prompte, precum și de la partidele din Cupa Ligii, o alta noutate fata de ceea ce a fost pana acum la postul nostru!

In mediul online, pe www.dolcesport.ro si pe Facebook Dolce Sport, va vom tine la curent cu absolut tot ceea ce este important pe stadioanele Ligii 1, in timp real, cu informatii de ultimă ora, cu reactii imediate si cu imagini spectaculoase. De asemenea, pe www.dolcesport.ro vei avea faze in timp real de la toate partidele etapei.