Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default Oscam - crestere Memorie

    cu ajutorul unui amic am pus si eu Oscam

    la inceput totul ok dupa 2-3 zile crush
    l-am pus din nou, pe curat. din pacate n-am avut timp sa astept ca aveam ceva probleme cu indyn

    ce am observat este ca memoria a plecat de la 4% la 33%din ce avea liber deci cel mai probabil crapa (creste constant)

    cum se rezolva asta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa 8 zile sa schimb un program era un effort imens... aparea rotitza
    oscamcpse 55% din memorie si dadea erori

    cum se face ca sa elibereze memorie in oscam?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pui in cron

    Code:
    */* 3 * * *  sync; echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches
    adica elibereaza memoria sistemului la 3 ore

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge ce mi-a zis intel
    da sa pui cron e cam aiurea pe dm800se

    strerge cacheul si pe dm800se cu 128 mb ram e o avere 10 mb
    Last edited by cristimate; 26th August 2014 at 23:04.

  5. #5
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E cofigul de vina nu oscamul
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gobi2000,fi mai explicit,de ce config. ar fi de vina?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai treci inapoi la CCCcam daca oscam nu e bun.
    Iti face gobi un config, a mai facut si la altii
    Cu sau fara fix.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gobi - ce are configu'?

    unde sa repar?

  9. #9
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu postezi oscam.config nu pot sa vad unde nu e bine
    nice = 0
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  10. #10
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,954
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pui in cron<br />
    <br />
    */* 3 * * * sync; echo 3 &gt; /proc/sys/vm/drop_caches
    <br />
    <br />
    adica elibereaza memoria sistemului la 3 ore<br/>

    si unde in cron se pune scriptu asta
    in ce fisier?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In var/spool/cron/crontabs/root..

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    recomandarea e sa-l editezi cu telnet cu comanda crontab -e

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am mai lasat sa stea fara restart... ce am vazut e ca dreaml crapa dupa ce a mers oscam 5-6 zile si pornesc webcontrol-ul

  14. #14
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,954
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine dup vre-o 3 ore de vizionat incepe si merge greu, un restart la oscam si merge iar vre-o 3 ore si tot asa.
    cu cron manager nu am reusit, nu imi vede scriptu de mai sus, numai ce e in example.

    mai sap.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da intradevar elibereaza cu succes memoria : E2, Dreambox 800se img: nemesis 2.6 , OE 1.6 :


    */* 3 * * * sync; echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches

    [IMG][/IMG]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top