Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: Antena 1 16:9

  1. #1
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 1 16:9

    Stiu ca au mai avut transmisii in 16:9 dar acum vad ca transmit si emisiuni,e asa tot timpul sau acum am dat eu din intimplare peste ea ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vai de sculele lor nu-s in stare sa emita nici macar stirile in format 16/9

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Stiu ca au mai avut transmisii in 16:9 dar acum vad ca transmit si emisiuni,e asa tot timpul sau acum am dat eu din intimplare peste ea ?
    http://img.tapatalk.com/d/14/08/05/6ydesyby.jpg
    Vasăzică ai dat din intâmplare pe Antena1?
    ----------------------------------------------

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este Antena 1 HD pe Eutelsat 16E dar cu codare doar in conax. Merge la cineva acest canal tv cu cardul conax de Freesat?
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu există încă card Conax la FreeSat: http://www.freesat.ro/de-ce-freesat
    Sa anunţat de luni de zile dar dacă suni la FreeSat şi ceri un card Conax o să-ţi spună că nu au ajuns încă.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bah,credeam ca nu se mai uita nimeni la a1!
    irish man astia transmit atit de prost pe 16 est ca nu merita sa-i bagi in seama indiferent de cum dau imaginea ,contentul e subliminal

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aseara pe antene nu am avut sunet. Se receptiona doar un brum. A mai intalnit cineva pana acum asta?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    encoderul de aac-he/de obicei merge dar mai face fite

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antenele sunt bruiate pt.a nu se auzi dovezile de nevinovatie a varanului

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    aseara pe antene nu am avut sunet. Se receptiona doar un brum. A mai intalnit cineva pana acum asta?
    Da,asa face figuri uneori,iar cand face trebuie sa dai din receptor de pe stereo pe mono si apoi iar pe stereo si vei avea sunetul bun.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    bah,credeam ca nu se mai uita nimeni la a1!
    irish man astia transmit atit de prost pe 16 est ca nu merita sa-i bagi in seama indiferent de cum dau imaginea ,contentul e subliminal
    Io ma uit tot timpul pe antena sa nu se deregleze
    Asa e,am calitate 80% dar tot face figuri

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top