Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Sfaturi privind conectarea cablului direct la tv si decodor in acelasi timp

    Caut o solutie sa leg un tv led hd, direct la cablu RCS (sa pot avea programele digitale si cele hd) ca sa nu mai cer inca un receptor hd... Singurul inconvenient ar fi ca nu voi prinde cateva programe de filme: Tv 1000, Digi film, Hbo, Hbo Comedy si Cinemax). De asta vreau sa am si decodorul sd conectat, ca sa pot avea si canalele criptate, ce nu le pot vedea direct cu cablul.
    Deci pe tv vreau sa am un decodor sd conectat prin s video si cablul direct la mufa de antena. Problema e ca mi-ar trebui o derivatie sa pot avea cablu bagat si in decodor. Se rezolva cu un splitter? Mentionez ca mai am un splitter pe cablu pt alt tv din casa. Nu as vrea sa scada calitatea semnalului...

    Deci de unde vine cablul in casa la GPON Zte, pleaca un cablu si imediat am un splitter. In felul asta am 2 tv ce le folosesc cu 2 decodoare.
    Ce imi recomandati? Ce tip de splitter trebuie sa achizitionez?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    ionut742000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post

    Din pacate nu, are doar CI simplu. E un tv Samsung, model 2013...
    Poate ca cei de la RCS in timp vor face posibila si trecerea de cam-uri la CI ca sa ii multumeasca pe toti.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa montezi un spliter obisnuit de cablu
    boy2good

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut742000 View Post
    Din pacate nu, are doar CI simplu. E un tv Samsung, model 2013...
    Cam toate modelele de Samsung din 2010 sunt certificate CI+. Pe site-ul RCS este si un buton de verificare daca televizorul este CI+, dar este o varza, multe modele CI+ sunt afisate ca incompatibile. Fratele meu are 2 TV Samsung, pe site sunt date ca incompatibile, le-a bagat cate un CI+ de la Digi si merg perfect!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top