Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default i*r*d*e CAM maturity rating


    my i*r*d*e*t*o CAM have no menu Maturity rating. It depends on the software, or year?

  2. #2
    very bad Teacher
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Poenari
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Proximator View Post
    my i*r*d*e*t*o CAM have no menu Maturity rating. It depends on the software, or year?
    Hi,
    It depends on cam too.
    Which one do you have ?

    Mic
    “I love to talk about nothing. It's the only thing I know anything about.”

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i*r*d*e*t*o both







  4. #4
    very bad Teacher
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Poenari
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I don't know the last one, but the former (sMit model) has that menu.
    I have any problem too, because I use all dreamboxes, that don't joint to cam modules very well.

    I can't change anything in menu, but my cams works fine.
    When I need to change some parameters, I need to take out my old humax from its box
    I don't have an ir*de*to now to test, but you could have just a problem like mine.

    Which set-top-box do you have?
    “I love to talk about nothing. It's the only thing I know anything about.”

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sMit model no have in menu "Maturity rating".
    I have Dreambox 500, some Topfield 5*** series but built Conax reader, Topfield 6400IR (do not check menu at this moment), Vu Ultimo and many other, but not ****** cardeader buit-in (exept Topfield 6400IR).

    I found menu ****** cam at http://www.tbsdtv.com/forum/viewtopi...=8494&start=30

    ****** Access
    ****** - MAIN
    0. Quit menu
    1. ****** CA Status
    2. Select a language
    3. CAM Management
    4. Text Message

    ------------------------------
    ****** Access
    DVB Client (PVR) 3.10.30
    0. Quit menu
    1. Smart Card Status
    2. SoftCell Service Status
    3. Loader Status
    4. Product Status

    ------------------------------

    ****** Access
    CAM Management
    0. Quit menu
    1. CAM Info
    2. CI Plus Info
    3. CAM software upgrade
    4. Reset Factory Default
    5. Maturity Rating

    ------------------------------
    ****** Access
    CAM Info
    0. Quit menu
    1. CAM SW: IRD-SCL3SECPLUSGRC-4.2.4.4 m2
    2. CAM HW: 4.0.3
    3. Serial No: 130915941
    4. CAM Build Date: Aug 10 2011
    5. ManufactureCode: 90
    6. L-002 KEY: 285, 0, 2
    7. Loader Version: 3.6
    8. Loader Variant: 285

    ------------------------------
    ****** Access
    CI Plus Info
    0. Quit menu
    1. Device Type Name: CAM-1660
    2. CI+ Software Version: V1.0
    3. CI+ Hardware Identification: 4000

    ------------------------------
    ****** Access
    No Message!
    0. Quit menu
    1. Exit


    ****** Access
    Smart Card Status
    0. Quit menu
    1. Status: D00-4 Card In
    2. Number: 4280263385(1)
    3. Type: 0x0006
    4. Version: 6.0
    5. Build: 1
    6. Variant: 0
    7. Patch Level: 0
    8. Owner ID: 0x18d
    9. Nationality: CZE

    ------------------------------
    ****** Access
    DVB Client Services
    0. Quit menu
    1. Handle Name Instance Description
    Press 'OK' to select; Press 'EXIT' to quit.
    Enter option:

    ****** Access
    Loader Status
    0. Quit menu
    1. Device: 0x5a, 6, 285
    2. Key: 285, 0, 2
    3. CSSN: 2148250074
    4. L-002
    5. Loader Version: 3.6

    ------------------------------
    ****** Access
    Product Status
    0. Quit menu
    1. Sector ID Data Code
    2. Sector 0 4886

  6. #6
    very bad Teacher
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Poenari
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Proximator View Post
    sMit model no have in menu "Maturity rating".
    I have Dreambox 500, some Topfield 5*** series but built Conax reader, Topfield 6400IR (do not check menu at this moment), Vu Ultimo and many other, but not ****** cardeader buit-in (exept Topfield 6400IR). (...)
    As i told you all sMit modules has that option by law.
    If your module could be seen in the common interface menu, then it's.
    You quoted some set-top-box as dm500 that has not any slot and others as vu that could have any problem with some kind of firmware to read perfectly the cam. I don't know Topfield ones.

    My sMit one (that's not an ir-deto) has such sub-menu as:

    ###########
    Parental Control
    ###########

    Set Parental Rating Limit
    Change PIN
    Back

    ###############

    Of course as I told too I can't access it by my dm8000 and I need an old humax to change all internal stuff.
    But the cam works very fine on my dreambox too.

    Mic
    Last edited by micronik; 6th August 2014 at 15:28.
    “I love to talk about nothing. It's the only thing I know anything about.”

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by micronik View Post
    My sMit one (that's not an ir-deto) has such sub-menu as:

    ###########
    Parental Control
    ###########

    Set Parental Rating Limit
    Change PIN
    Back

    ###############
    You wroute about Conax. I have many Conax CAM. Rating present. IRD - not present.

  8. #8
    very bad Teacher
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Poenari
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by Proximator View Post
    You wroute about Conax. I have many Conax CAM. Rating present. IRD - not present.
    No, I've not a conax.
    However if you say it's not present, I'm sorry for you and i can't help anymore.

    Mic
    “I love to talk about nothing. It's the only thing I know anything about.”

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top