Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Romania, Sighisoara
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Dolce fara sunet

    Sa intrerupt curentu vreo 2 ore, dupa ce a venit, aparatu Dolce mort i-am schimbat sursa dar acum am imagine si nu am sunet pe nici o iesire scart, rf, rca nimic e MUT.
    Are cineva vreo idee?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    modelul receptorului?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Romania, Sighisoara
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ala primu de la dolce coship

  4. #4
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit acelasi lucru cu un kaon hd pvr, dupa o intrerupere de curent in urma unei furtuni. Nu am reusit sa il resuscitez orice am incercat, si a fost inlocuit. Curios totusi ca pe hdmi avea sunet, insa pe scar si rca era mut.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca ai luat sursa dintr-un coship de boom.e un pic diferita sursa aia.trebuie sa mai lipesti o dioda si un condensator si o sa ai si sunet.pe sursa originala daca siguranta e ok trebuie sa inlocuiesti doar cei 2 condensatori de 1000/10 volti si o sa iti porneasca din nou
    boy2good

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Romania, Sighisoara
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc boy2good am inlocuit sursa cu alta si acum merge.
    am vazut si dioda si condensatoru care lipsesc din cea de boom asa daca cedeaza stiu ce-i de inlocuit. Inca o data merci.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top