Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  BRASOV
  Posts
  20,186
  Posts Thanks / Likes

  Default Amazon și-a lansat telefonul Fire Phone cu ecran 3D

  Amazon și-a lansat telefonul Fire Phone cu ecran 3D

  Compania Amazon, cel mai mare magazin online, a lansat mult-așteptatul Amazon Fire Phone cu un ecran 3D de 4,7 inch și funcția Perspectiva Dinamică. Telefonul a fost prezentat publicului ieri, chiar de către directorul companiei Jeff Bezos.
  Așa cum s-a așteptat, smartphone-ul are funcția Perspectiva Dinamică, ce permite schimbarea perspectivei pentru ecranul telefonului să se modifice de parcă ai privi printr-o fereastra. Amazon Fire Phone face asta prin intermediul celor patru camere localizate n colțurile sale, camere care urmăresc privirea posesorului.
  Ecranul de 4,7 inch vine cu polarizare circulară, iar astfel imaginea poate fi văzută chiar și de cei care folosesc ochelari de soare cu polarizare. Display-ul este protejat cu Gorilla Glass 3. Smartphone-ul mai are procesor quad-core la 2,2 GHz, și memoria operativă (RAM) de 2 GB.
  Camera noului Amazon Fire Phone este de 13 MP cu f/2.0, cu stabilizare optică a imaginii și un spațiu de stocare nelimitat n cloud, pentru fotografii. Fire Phone-ul de la Amazon are și o funcție numită Fire Fly, cu ajutorul căreia pot fi scanate diverse obiecte.
  Telefonul poate, de asemenea, să identifice o piesă care e difuzată și să ofere utilizatorului un link spre magazinul Amazon. Aceeași funcție este disponibilă și n cazul filmelor, fapt prin care face cumpărăturile de pe Amazon mult mai ușor de efectuat.
  Language is merely a difference, not a barrier.
  Io non invecchio... divento vintage!


 2. #2
  Super Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  bucharest
  Posts
  3,473
  Posts Thanks / Likes

  Default

  la scorul pe care l-au dat nu stiu citi ex americani or sa-l cumpere
  -----------------------------------------------------------

  In plus, are si functii stil Shazam, putand fi instant recunoscute melodii sau fragmente de emisiuni. Ideea aplicatiei este ca telefonul sa capteze multe elemente din mediul inconjurator si sa-l ajute pe utilizator sa afle mult mai repede diverse lucruri, dar mai ales sa repereze produse pe care compania spera ca utilizatorii le vor cumpara de pe Amazon.com.

  Marea miza cu Firefly si cu intregul telefon este ca cei care il cumpara sa intre apoi pe Amazon.com si sa cheltuie bani acolo, achizitionand continut. Altfel, multi atragg atentia supra faptului ca piata smartphone-urilor este deja aglomerata si concurenta este dura, astfel ca noul produs nu ar trebui sa astepte vanzari miraculos de mari.

  Pentru moment s-a anuntat disponibilitatea telefonului in SUA din 25 iulie, prin exclusivitate cu AT&T la care telefonul costa 199 dolari cu contract pe doi ani in varianta cu 32 GB. Fara contract telefonul costa 649 dolari in versiunea cu 32 GB stocare si 749 dolari cu 64 GB.
  Last edited by gladix; 21st June 2014 at 18:52.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top