Primul smartwatch Apple va avea ecran de 2.5” şi nu mai puţin de 10 senzori pentru monitorizare

Potrivit unor zvonuri din surse apropiate companiei, Apple plănuieşte lansarea primului său smartwatch pentru această toamnă. Īncercānd să acapareze cāt mai mult din piaţă, compania va prezenta noul iWatch īn mai multe variante cu ecrane de dimensiuni diferite, folosind pānă la 10 senzori cu aplicaţii īn diferite domenii.
Īn timp ce un raport aparţinānd agenţiei de ştiri Reuters menţionează existenţa unui smartwatch Apple cu ecran de 2.5", surse apropiate companiei au declarat publicaţiei Wall Street Journal că vor fi lansate mai multe variante cu ecrane de dimensiuni diferite. Informaţia pare credibilă, ecranul de 2.5" fiind probabil prea mare pentru a īncăpea īntr-un dispozitiv suficient de compact īncāt să mulţumească pe toată lumea. Aceeaşi publicaţie menţionează şi prezenţa a nu mai puţin de 10 senzori, folosind la monitorizarea stării de sănătate şi activităţi de fitness. Potrivit Reuters, din repertoriul oferit face parte şi un senzor pentru puls.
Aparent, prin colecţia generoasă de senzori Apple doreşte să asigure un repertoriu de funcţii cāt mai divers, semnificativ diferite de cele disponibile utilizatorilor de smartphone.
Īncă īn stadiu de finalizare a specificaţiilor, noul Apple iWatch ar urma să fie produs īn fabricile partenerului Quanta Computer, asigurānd stocuri suficiente pentru un eveniment de lansare plănuit pentru īnceputul lunii octombrie.*