Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal foarte slab dintr-o data dm 500s

    Rog ajutor la cunoscatori, mentionez ca pana ieri a mers perfect, iar dintr-o data nu mai prinde nimic, am asa: snr 63% si agc 90%.
    Sunt incepator de aceea nu stiu de unde sa incep si cum sa descriu mai pe larg aceasta situatie.
    Va rog ajutati-ma.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maestrofree View Post
    Rog ajutor la cunoscatori, mentionez ca pana ieri a mers perfect, iar dintr-o data nu mai prinde nimic, am asa: snr 63% si agc 90%.
    Sunt incepator de aceea nu stiu de unde sa incep si cum sa descriu mai pe larg aceasta situatie.
    Va rog ajutati-ma.
    incearca cu alta sursa de curent,nb

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai am un receiver de la romtelecom si la fel face cu sursa de la ala.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ii dau auto transponder scan, nu reuseste sa faca lock pe niciunul.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba sursa de alimentare sau o poti duce la un electronist la verificari.poti incerca sa rescrii imaginea pe el.daca ai facut un backup atunci toata treaba dureaza vreo 5 minute

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai ce am pus o imagine cu flash wizard, totul ok pana in punctul in care trebuie sa scaneze transponder-ul si nu gaseste nimic, imi da mesaj: all known transponders have been tried, but no lock was possible. Verify antenna/ cable setup or try another satellite/ network.
    Sa fie de la lnb oare?
    Sau se poate sa se fi miscat antena?

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te-ar ajuta daca ai avea un alt receptor sa verifici antena - cablu - lnb si sa tragi concluzia ca e dreamul defect

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e, dar din pacate nu am.

  9. #9
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vint - furtuna nu a fost chiar in perioada caderii semnalului ?

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca stau sa ma gandesc, cam da.
    Am un lnb, maine il inlocuiesc, sa vedem.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am speriat degeaba, am dat lnb-ul jos, am probat cu altul, la fel facea, dupa ce l-am pus la loc pe cel vechi, surpriza - a pornit, aveam semnal 90%. Bine ca am facut backup la fosta imagine ca altfel trebuia sa o iau de la capat cu imaginea noua.
    Daca stau sa ma gandesc au inceput problemele acum vreo 3 zile cand au fost vijeliile alea.
    E bine de stiut, poate mai patesc si altii la fel ca mine.

    Multumesc tuturor pentru ajutor.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai probabil ai avut un contact slab intre mufa F si cablul coaxial (oxidat). Tot scotand si punand la loc cablul, ai nimerit o pozitie in care face contact. Eu as prelucra din nou cablul (tai 2 cm din el si montezi iar mufa).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top