Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: TELECOMANDA SS2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default TELECOMANDA SS2

    Ce varianta as putea folosi pentru a putea schimba programele fara sa butonez din mouse ? Mi-am tras in televizor din placa video semnal, se vede brici da numa un program. Care e solutia optima si de unde pot cumpara?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai mai multe posibilitati, cauta si tu pe internet si o sa gasesti telecomenzi de vanzare sau poti sa-ti faci singur receptorul pt. telecomanda(gasesti schema pe net si nu e complicata), iar ca soft poti sa folosesti de exemplu girder.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vinde careva receptorul (eventual si telec.) sunt dispus sa cumpar.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite una dintre adresele pe care le gasesti, daca incerci sa cauti pe net:
    http://www.telecomenzipc.go.ro/

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ieri am achizitionat un sistem de telecomanda pentru PC de la www.telecomenzipc.go.ro, dar abia in weekend o sa pot sa va confirm ca functioneaza si cat este de utila.
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ei, cum e? daca esti multumit si merita zine si noua...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat programul si am setat functia de "shut down", care functioneaza perfect.
    Mai mult nu am avut timp sa fac. Poate in weekend-ul acesta.
    Oricum, la pretul de 170.000 de lei n-ai cum sa te pacalesti prea tare, iar Liviu Coman, cel ce comercializeaza produsul, pare un tip de treba si serios.
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Espańa
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Don'Fanel spune-mi si mie te rog daca iti merge pe AltDvb?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari...

    Daca aveti tv tuner(eu am winfast expert) puteti folosi diferite plug-in-uri ale programului girder si senzorul si telecomanda tunerului respectiv.Puteti comanda astfel cam orice program instalat care are scurtaturi pe tastatura dar si mouse-ul (in pasi scurti).
    Teach me...please !

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.skystar2.go.ro/howto/winlirk/winlirk.htm

    Eu am facut dupa schema asta si a mers perfect .

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Espańa
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate sa-mi spuna cineva daca merge cu AltDVB? Daca stie cineva 100%

    Thanks

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am facut dupa schema de pe http://www.skystar2.go.ro/howto/winlirk/winlirk.htm , m-am chinuit putin pana am gasit o telecomanda compatibila, dar acum merge perfect si cu Altdvb

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Key Telecomanda
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 28th May 2006, 07:54
  2. Key Telecomanda
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2006, 18:31
  3. telecomanda
    By vs2709 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 25th September 2005, 01:07
  4. telecomanda.
    By multysat in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 24th July 2005, 21:28
  5. Telecomanda ss1
    By doctorul in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 20th October 2003, 10:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top