Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default sharing intre doua receptoare CONAX

    exista o modalitate de a conecta 2 receptoare intre ele utilizand o singura cartela acces daca receptorul principal este imperekeat cu cartela?
    ex: Illusion C3.
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DA !

    Illusion C3 cu Multicam 5.5.28 stie !

    21.02.2005

    Multicam 5.3.9B

    -working card of provider Czechlink
    -activacion for SHARING over box to box or RS232 cable/null-modem/.

    Sharing working card: Viaccess,Seca,CryptoWorks....

    1. - connect cable between boxes
    2. - start master box (the one that have a card)
    3. - start the slave box (without a card)

  3. #3
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default sharing intre...

    .....ramane de vazut daca face AU si daca mai functioneaza vectra ! o sa testez saptamana aceasta cateva illusioane c3 si m3. Din ce am citit eu s-ar parea ca al 2 lea receptor nu mai primeste info de la cartela in momentul in care primul receptor se afla pe un alt canal decat cel decodat cu cartela respectiva ....A testat cineva focus pe acest tip de receptor ?
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am incercat dar nu merge.
    Unde se mai vind Illusion in Ro?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. lnb=doua receptoare?
    By CHAMPY in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 15th April 2006, 05:18
  2. alegere intre doua placi DVB
    By sifo in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 22nd March 2006, 21:35
  3. Doua receptoare o cartela
    By raks67 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 17th March 2006, 08:44
  4. Vand receptoare ILLUSION C3 Conax
    By zorbba in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 30th August 2005, 13:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top