Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500 s sare softul prea des ???

    Salutari la toti care stiti ce condensator poate sa fie slabit la dm 500 s de sare softul la 10-15 zile al pun din nou si merge bine Pina iarasi sare ?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sare softul din dm500 ? asa ceva inca nu am auzit , oricum nu ai postat unde trebuie sau trebuia sa traduci in italiana

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    primul lucru pune gemini470 pe dm500 s,sau clona,ce-o fi.apoi fa proba cu oscam apoi o alta proba cu ccam a treia cu oscamcccam daca sare cu toate atunci e defect hardware si primul lucru de facut este schimbarea alimentatorului cu altul sigur bun.apoi ne mai dai un semn ca e posibil sa fi gasit deja rezolvarea

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmm1967 View Post
    primul lucru pune gemini470 pe dm500 s,sau clona,ce-o fi.apoi fa proba cu oscam apoi o alta proba cu ccam a treia cu oscamcccam daca sare cu toate atunci e defect hardware si primul lucru de facut este schimbarea alimentatorului cu altul sigur bun.apoi ne mai dai un semn ca e posibil sa fi gasit deja rezolvarea
    lam pus de vreo trei ori pina acuma merge bine in ccam soft 470 dar se intampla la 2,3 saptamani cand al aprind se aprinde numai ledu verde nam incercat cu oscam

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    sare softul din dm500 ? asa ceva inca nu am auzit , oricum nu ai postat unde trebuie sau trebuia sa traduci in italiana
    Da asa e am postat prea rapid scuza PS dar sant si Italieni care stiu romaneste

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba alimentatorul cu unu verificat.apoi poti deschide capacul decoderului si daca vezi condensatori umflati la partea superioara...aia sunt de schimbat.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmm1967 View Post
    schimba alimentatorul cu unu verificat.apoi poti deschide capacul decoderului si daca vezi condensatori umflati la partea superioara...aia sunt de schimbat.
    am probat si altul alimentator de la dm hd e ok condensatori nu se vad umflati poate sant numai slabiti

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine si cum al scoti di statu ala in care numa ledul verde se aprinde?

  9. #9
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    garantat este o problema cu alimentarea, verifica condensatorii.
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Suceava-Germania
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmm1967 View Post
    bine si cum al scoti di statu ala in care numa ledul verde se aprinde?
    ai pun softul din nou cu dream up si merge totul normal ,numai la un soc de curent dispare,se sterge softul a mers si 3 luni fara prb dar ultima data numai vreo 10-15 zile condensatori nu vad umflati niciunul

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marginea29 View Post
    ai pun softul din nou cu dream up si merge totul normal , '' numai la un soc de curent '' dispare,se sterge softul a mers si 3 luni fara prb dar ultima data numai vreo 10-15 zile condensatori nu vad umflati niciunul


    o posibila solutie ...

    http://www.dedeman.ro/ro/priza-prote...une-40568.html

  12. #12
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    botosani/canicatti-sicilia
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aveam si eu aceeasi problema , era de la alimentator . L-am inlocuit cu unu de 3 amperi in loc de ala de 2 (original)
    DM 7020s---GEMENI 4.7
    DM 500-----GEMENI 4.7

    DM500HD---Openpli 4
    DM800Se---Openpli 4
    Vusolo----OpenAtv 5.1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top