Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800HD SE fara sunet pe canalele cu audio AAC

    Problema o intilnesc pe programele hd recent introduse de digi si care apartin de ST(Esp hd,Esp2 hd si Ngc hd).Mentionez ca am o clona cu sim2.1 ssl84 ,imagine openpli 4.0 ccam 2.3.0.In streaming prin vcl sunetul functioneaza fara probleme.Orice ajutor e binevenit!

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine nu functioneaza nici cu streaming la VLC. Imagine Newnigma 4.0.9 cred pe o clona dm800se cu sim a8p de original. Alte canale cu sunet aac merg ...

    Am uitat sa mentionez ca pe dvb-t2 de la sarbi functioneaza nu numai aac ci si ac3+. Sigur se aude pe receiverul oficial?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Vu+ cu CCcam audio nu functioneaza...cu oscam este ok.




  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Super ciudat dar nu prea vad ce are cccam sau oscam cu sunetul .... dar cine stie. O sa incerc si eu cu oscam.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu functioneaza canalele respective pe dm800 nici cu imagine dream elite.cred ca nu functioneaza deloc sunetul aac pe astfel de imagini.

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant si ciudat in acelasi timp, intradevar cu oscam se aude sunetul fara probleme acum. Mersi @didi de pont.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum inca sunt in teste, cred ca lucrurile se vor aseza...deasemenea am observat ca nu memoreaza Audio Ro, la schimbarea canalului revine pe prima optiune audio iar pe NG desi arata ca sub Ro ar fi disponibila, nu afisaza nimic.




  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai interesanat e ca pe VU+ Solo2 merge sunetul AAC dar CCcam 3.0..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  9. #9
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Oricum inca sunt in teste, cred ca lucrurile se vor aseza...deasemenea am observat ca nu memoreaza Audio Ro, la schimbarea canalului revine pe prima optiune audio iar pe NG desi arata ca sub Ro ar fi disponibila, nu afisaza nimic.
    pe VU+solo (clona) imagine BlackHole 2.10 ramane memorata pista audio selectata daca se fac ajustari in Black Hole App's - Auto language selection settings
    la NGC HD nici pe recul original nu apare subtitrarea

    la mine pe A1 (16E) imi mai face uneori probleme la audio AAC-HE si trebuie sa dau restart.
    folosesc doar oscam.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    pe VU+solo (clona) imagine BlackHole 2.10 ramane memorata pista audio selectata daca se fac ajustari in Black Hole App's - Auto language selection settings
    Adevarat, dar cu setarea aceasta, cel putin pe Duo2 aparea o alta anomalie, pe 16E, A3 la audio reda un program de muzica si trebuia schimbat audio manual.




  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    undeva pe pamant
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge sunetul pe vu + si cu cccam 2.3.0. trebuie sa mearga si pe dm 800 tot cu cccam 2.3.0

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dm 800 .. este sunet cu cccam 2.3.0 am incercat cu cccam 2.1.3 si nu este... dar pista audio nu ramane

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de raspunsuri,insa ce concluzie sa trag?Nu e o problema de hardware a Dm800hd si nici de cccam 2.3.0 atunci poate imaginea,alte setar?Celor ce le merge puteti detalia ce sisteme aveti?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    undeva pe pamant
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e de EMULATOR . Cu unele emulatoare nu demoduleaza ( decodeaza ) sunetul AAC.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm ca pe dm800hd cu cccam2.30 sunetul merge,cu cccam213 nu merge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top