Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    fi-pi-li
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default digi cu si fara semnal

    e ziua problemelor la gigi
    decoderul unei cunostinte are semnal bun pe tvr 2 , protv int 65-70% , si slab pe majoritatea 38-45...de aici si sacadarea imaginii , sonorul se comporta bine.am auzit meciul cu steaua , nu l-am putut vedea decent.
    la mine nu poate veni nici un nene...e prea departe . ar fi bine sa fie de la sursa , sper , si nu de la placa de baza...ce ar putea fi? acum ceva timp au fost schimbati condensatorii de pe sursa , nu mai pornea decoderul.
    am pus decoderul pe alta antena, gigi se comporta la fel.
    multumesc

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    fi-pi-li
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nimeni...nimic? 160 vizualizari ...

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi daca nu sa miscat antena

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica sursa,la placa de baza oricum ai cam slabe sanse.o revenire la setarile fabricantului ar fi o alta alternativa.daca nu si nu atunci la casierie cu el

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    fi-pi-li
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decoderul este in Italia , dureaza ceva pana il trimite prietenul ...
    cu 2-3 luni in urma au fost schimbati de el 3 condensatori de 1000u 16v..., nu mai pornea. apoi a functionat fara probleme pana a inceput sa sacadeze imaginea pe multe canale , nu toate...
    l-am pus pe antena mea , face la fel...nu cred ca este de vina antena.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    fi-pi-li
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca s-a rezolvat...schimbat c21 , un condensator 470u 10v , nu se mai blocheaza.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top