Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Angry Hyundai dublu defect

    Salut. Am urmatoarea problema: decodorul a functionat bine pana ieri de cand nu a mai avut semnal absolut deloc, pus pe alta antena, la fel, pus alt decodor in locul lui avea semnal, astazi a venit un domn de la service cu 2 decodoare acelasi model le-a probat si mergeau, dar tot cestuia i-a schimbat sursa si a revenit la viata **PE MOMENT** mai tarziu putin aceeasi problema. ce pate fi de vina? multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Binenteles ca tot sursa e de vina in proportie de 99%.Cred ca nu ti-a schimbat sursa cu una noua ci a pus una reconditionata.Cheama-l din nou pe nenea cu surse

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    noua nu a fost sigur. am sunat si maine trebuie sa vina din nou. ma gandesc ca ar putea fi si ceva de pe placa de baza pt ca ieri cand a inceout distractia nu citea nici cardurile. tot acici am citit acum ceva cu un condensator de langa cititor, vedem maine.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    MS
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea mea este ca placa de baza strica sursa, deci cu schimbarea sursei nu cred ca se rezolva problema ta... dar sa vedem ce zice specialistul

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu tot de acolo cred ca este problema dar sunt curios maine ce iese.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La receptoarele duble se schimba toti condensatorii electrolitici daca vrei sa tina.Astia de la digi schimba 2-3 si atit.Oricum sint foarte proaste sursele respective.Mai mult de 2-3 ani nu tin fara schimbul de condensatori.



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a fost schimbat tot aparatul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top