Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default Paramount Channel la Digi

    Buna Ziua!

    Inceput de az 20.05.2014 au aparut Paramount Channel si M3 la Digi HU satellite. Poate confirma careva dintre voi cine are cartela DIGI RO deschide si cu cartela din Romania ?


    Paramount Chanel 12226 V 27500
    M3 simulcrypt cu Focus si UPC direct 11938 H 28000

    mersi Barnes
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fireste ca NU.
    Daca e in Digi HU, de ce ar deschide cu card romanesc?
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la paramount chanel de exemplu au aparut si subtritrare in limba romana, de aia mam gandit ca probabil va fi si pentru RO, si canalul M3 poate ca va fi si la pachetul Extra 2 mai ales ca canalul astea este de mult in Focus sat la pachetul Hungarian .
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Paramount este de mult timp ridicat, subtitrarea nu a aparut,era si ea acolo tot de 1 secol

    Oricum Paramount o sa fie unul din canalele care se vor introduce din vara in grila Focussat

    Pana de curand norma de codare era viacces,acum au bagat sin in connax.......deci se stie
    ----------------------------------------------

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sv
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur69 View Post
    Paramount este de mult timp ridicat, subtitrarea nu a aparut,era si ea acolo tot de 1 secol

    Oricum Paramount o sa fie unul din canalele care se vor introduce din vara in grila Focussat

    Pana de curand norma de codare era viacces,acum au bagat sin in connax.......deci se stie

    Programul merge perfect cu subtitrare, fara publicitate in timpul filmelor, chiar se dau filme ok, codare viaccess.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm,functioneaza cu sub in limba romana

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine il deschide din conax cu caid 0b02.

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect,este deja Focuusat la provider
    ----------------------------------------------

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conform dtwnews.hu la noi Paramount va intra la 1 iunie, vom vedea daca va fi asa.

  10. #10
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo folosiți cu ncredere cealaltă frecvență - Paramount Channel Hu cu subtitrare ro - merge mult mai bine și nu are a face cu codarea via .

  11. #11
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .... are VIA și cealaltă frecvență .... am greșit dar are criptare Nagra și merge bine ... chiar nu nțeleg care este problema cu Ț (lipsește complet din subtitrare) - restul de diacritice este prezent !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sv
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipaul66 View Post
    .... are VIA și cealaltă frecvență .... am greșit dar are criptare Nagra și merge bine ... chiar nu nțeleg care este problema cu Ț (lipsește complet din subtitrare) - restul de diacritice este prezent !
    Litera lipseste de la inceputul inceputurilor acestui program

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am vazut in comunicatul RCS RDS data lansarii acestui canal in RO _? Sa fie 15 iunie, 1 iulie sau cand vrea muschii lor?

  14. #14
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce mai conteaza?
    Este in grila

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La cablu in Corabia,Olt, inca nu a aparut.
    Rapidist pur singe...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top