Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Afisare detalii DM800se v2.....

    Unde sau cum pot vedea detalii despre un dm800se v2 in imaginea newnigma 4.0.9 ? Ma refer la procesor, la memorie flash si ram......din telnet se poate da o comanda ? Multumesc anticipat !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in telnet
    df -h

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc a mers si asa si am intrat si cu dcc 1.50....a aparut o alta problema cu receiverul : raspunde la toate telecomenzile din casa , atat la cea de dm800 vechi de 4 ani ( normal ), la telecomanda proprie cat si la telecomanda tv-ului Samsung.....daca opresc tv-ul se opreste si receiverul din telecomanda Samsung.....e un defect sau pot seta undeva sa nu mai reactioneze asa pentru ca apoi orice tasta a telecomenzii dm-ului apasata trece receiverul in stand-by....de ce oare ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    anynet +(hdmi-cec) activ ...

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e dezactivat atat in meniul tv-ului cat si in meniul receiverului......si tot reactioneaza la telecomanda tv-ului....trebuie sa-l pun activ in ambele parti ?....sau poate cablul hdmi de la chinezi are ceva ?...imaginea este newnigma 4.0.10....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa fie dezactivat si in dm(hdmi-cec) si in tv(anynet)

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este dezactivat in ambele parti, am schimbat si cablul hdmi dar acelasi lucru...chiar si cu cablul hdmi scos din tv reactioneaza la ambele telecomenzi......

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaWü
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    800seV2 e clona s-au original?
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer,in primul rand,fara ce-a mai mica intentie de a te jigni,ma intreb ce cauta topicul tau la sectiunea "dreambox" ,din moment ce ai specificat clar pe topicul "Sunray" ca ti -a venit din China.Te asigur 100% ca un dm800se v2 original nu are aceasta problema,pe testate,nu pe povesti.Te sfatuiesc sa cauti raspunsul la problema ta,direct pe forumul chinezilor la dreamoem.com ,pentru ca acolo gasesti suport pentru noul sim 2.20.Chinezii nu au reusit sa cloneze 100% versiunile 2 la dreambox,pentru ca nu mai au sim de securitate,ci un chip nou in loc de sim,plus ca absolut toate se fabrica acum in Taiwan,asa ca mai greu acum pentru chinezoi.
    Sunt ferm convins ca e o problema de soft,acel newnigma ce il ai pe el,pentru ca e "patchuit" cu drivere vechi,pentru a-l face compatibil cu ultima lor inventie,sim 2.20.
    Fiecare face ce vrea cu banii lui,nu judec si nu condamn pe nimeni,dar in ceea ce ma priveste pe mine " sunt prea sarac sa imi iau lucruri ieftine".
    Oricum bafta cu chinezii si spor la studiat pe forumuri!
    Numai bine!

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E clona sunray4 cu sim 2.2.....m-a atras tuner-ul de cablu, asta fiind ideea...mai un dm800 pvr original care merge perfect de 4 ani non-stop......chinezoiul a zis ca intreaba inginerul.....

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaWü
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa pui alta Imagine? De exemplu Merlin,Dream-Elite...etc?
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat 4.0.9 si 4.0.10, am pus 4.0.8 su dupa ce am umblat la setari acum merge perfect fara sa mai raspunda la alte telecomenzi.........la fel ca un original daca pot spune si asa....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top