Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 20 EUR (20%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela digi cu alt receiver

    buna, a reusit cineva sa foloseasca cartela digi cu un alt receiver? Mersi de raspunsuri utilizabile

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,772
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai cautat raspunsul in forum?
    SHALOM

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,913
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Ai cautat raspunsul in forum?
    Funcția search mere ca draq...
    Mai bine ii răspundem noi
    ----------------------------------------------

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,772
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok.
    Raspuns: da.
    Acu, intrebarea e : cine si cum?
    SHALOM

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi transmite pe satelit codificat in sistemul care se numeste nagra.Foloseste versiunea nr 3 a acestui sistem de codificare.Cardurile nagra sunt la digi imperecheate cu decoderul impreuna cu care se cumpara folosind pentru identificare doua coduri denumite prescurtat "RSA",respectiv "BK" care sunt unice pentru fiecare cuplu decoder-card.Daca stii pe cineva care iti poate divulga intr-un mod sau in altul aceste coduri pentru abonamentul tau atunci exista posibilitatea de a folosi cardul intr-un alt decoder decat cel original.Alt mod nu exista.Succes la cautare.

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosdan View Post
    buna, a reusit cineva sa foloseasca cartela digi cu un alt receiver? Mersi de raspunsuri utilizabile
    daca dadeai un ochi pe goagal gaseai toate raspunsurile
    DM 800-S CLONA , DM 800-C CLONA , OPTIBOX 550S , TeVii S660 DVB-S2 , offset 1 m , motor h-h , LNB twin Inverto

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,913
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce rost mai are RDI daca trimiteți oamenii pe google?
    ----------------------------------------------

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,772
    Posts Thanks / Likes
    SHALOM

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    primul lui post.primul thread si voi gata gogu,gogu,ajutati si voi omul sa puna cardul in sh ce naiba,,,,

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucale si citeadata prin provincie la 50 km de bucuresti
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cardul merge in alt receptor dupa aflarea acelor date, dar trebuie sa introduci periodic in receptorul Hunday pentru actualizare.

    antena 0,9 m Al (clona) pe
    1W


  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    965
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze de dezgropare .. dar cartela digi face update in alt receptor decat cel imperecheat tot gigi , stiu ca nu deschide dar am citit parca pe aici ca ar face update .

    E corect ?
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... fara probleme !

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,058
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Scuze de dezgropare .. dar cartela digi face update in alt receptor decat cel imperecheat tot gigi , stiu ca nu deschide dar am citit parca pe aici ca ar face update .

    E corect ?
    Da merge, eu fac update cardului meu intr-un receptor cu care cardul nu e imperecheat.
    19,2E + 13E + 4,8E + 0,8W => Invacom 0,3 => DM800 + DM500

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    965
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam in cat timp se face Updatul si conteaza sa fie pe un anumit canal ?
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,058
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fac update pe HBO si il las de seara pina dimineata, normal face in vreo 1/2-1 ora dar am patit sa nu se activeze toate optiunile (pachet full) dar daca sta de seara pina dimineata se face update la toate 7. Cu siguranta nu dureaza mai mult de 2-3 ore dar sigur e sigur.
    19,2E + 13E + 4,8E + 0,8W => Invacom 0,3 => DM800 + DM500

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top