Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default Inregistrare Dreambox 500 HD

    Am un Dreambox 500 HD original, pe care am instalata imaginea Newnigma 4.0.9.
    Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat privind inregistrarea prin retea (LAN) de pe Drembox direct pe calculator.
    Am citit si incercat cateva metode, dar din pacate n-am reusit.
    Inainte cand aveam un Dreambox 500s, mergea cu Ngrab.
    Cel mai probabil s-a mai discutat pe forum acest aspect, dar as avea voie de un mic sfat pertinent, din partea unor utilizatori cu mai multa experienta.

    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaWü
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as pune Newnigma 4.1.0! e cea mai noua imagine de la ei.

    Program pentru inregistrare nu cunosc Poate mai stie cineva pe aici cum se face m-ar interesa si pe mine
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un hard pe esata...
    de ce sa te complici?

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu exista imagine sa nu poti face mount la pc '
    prima data faci un folder in partitia ta de lucru in pc si dai share dupa cum vrei , de preferat home group .



    la receptor pe unele imagini se face asa :




  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la alte imagini se face de aici :







  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc pentru raspunsuri.
    O sa incerc solutia propusa de @mychael86.
    Sper sa mearga pe Windows 7 x64.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat metoda propusa de @mychael86, dar din pacate ceva nu este in regula.
    Am facut un folder nou si i-am dat share.
    N-am stiut ce IP sa trec, asa ca am incercat si cu IP-ul PC-ul, dar si cu IP-ul router-ului.
    N-am stiut ce sa trec la "Local share name" si nici la "Server share", asa ca le-am lasat default (Share name si export/hdd).
    La "Use as HDD replacement" am incercat si cu Yes si cu No.
    Dupa ce apas OK to activate, la "Mount information" la "Active/Inactive" apare o bifa cu verde langa un simbol de HDD pe care este scris NFS, iar la "Mounted/Unmounted" apare un simbol de HDD, dar care ar un mic "x" rosu.
    Cand apas pe butonul de record de pe telecomanda, apare mesajul "No HDD found or HDD not initialized.
    Ce nu prea este in regula ?

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu are nimeni niciun sfat ?

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Shareaza din windows un folder cu user si parola apoi mapeaza-l in dreambox la network. Use hdd, si asta este. Ti se va creea un folder movie si asta este.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge bine HDD extern Western Digital My Passport 1TB USB 3.0 Red montat pe un dm800 se sau trebuie neaparat sa pun un hdd intern ? e vreo diferenta sesizabila intre cele 2 posibilitati, intern si extern ? Vreau sa cumpar si sunt nehotarat ce sa iau.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top