Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default Boom:) dyndns. back again

    Remove remove your account from dyndns, create newone here http://www.dlinkddns.com go back to dyndns, login with the dlink account and BOOM set back your original host
    Relaxeaza-te... daca poti!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by if99nrg View Post
    Remove remove your account from dyndns, create newone here http://www.dlinkddns.com go back to dyndns, login with the dlink account and BOOM set back your original host
    Confirm si eu .

    Aveam si eu 3 conturi , unul de foarte mult creeat , 2 mai noi creeate de pe dlink .
    Contul vechi am primit "somatie" apoi host-ul sters iar pe celelalte 2 totul este in regula , cate un host fiecare !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Radauti, Suceava, 725400.
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by if99nrg View Post
    Remove remove your account from dyndns, create newone here http://www.dlinkddns.com go back to dyndns, login with the dlink account and BOOM set back your original host
    Confirm si eu. Am sters contul de pe dyndns, am facut unul nou pe dlinkddns si apoi m-am conectat la dyndns cu noile date si baaaaaang am cont nou, free, cu un singur host. Merci if99nrg.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reminder: This is a complementary service for D-Link customers only. If you are not a D-Link user, but are looking for dynamic DNS, we invite you to try our 14-day free trial of DynDNS Pro

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam !

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, mi-ai fost de mare ajutor.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si la mine a mers acum am doua hosturi free ,unul dlinkddns si unul dyndns free cel vechi de fapt , va multumesc

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru cei care au facut cont dyndns prin dlink.Vedeti ca primiti e-mail.

    Se cere confirmarea S/N si Mac pentru router in termen de 90 zile.

    Vedeti ca nu merge cu Mac-ul de pe eticheta. Intrati in router la STATUS si bagati Mac-ul de la LAN nu de la WAN(cel de pe eticheta).Asa a mers la mine. Difera ultimul caracter din MAC.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe un dir825 a mers cu datele de pe eticheta.

    f11

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Teritoriu Violet
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Pentru cei care au facut cont dyndns prin dlink.Vedeti ca primiti e-mail.

    Se cere confirmarea S/N si Mac pentru router in termen de 90 zile.

    Vedeti ca nu merge cu Mac-ul de pe eticheta. Intrati in router la STATUS si bagati Mac-ul de la LAN nu de la WAN(cel de pe eticheta).Asa a mers la mine. Difera ultimul caracter din MAC.
    Da unde il bag asta e problema imi spune si mie cineva? Va rog frumos....ca am primit si eu azi email-ul
    Vu+ SOLO2;DM 800 HD PVR;DISEQ 16 CENTAURI;H-H DIGITAL

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,

    Mai este posibil sa imi reactivez (sau sa creez unul nou) hostul la DynDns. Nu l-am mai folosit de cand cu tzunami-ul ala de-atunci si m-ar interesa sa stiu daca mai functioneaza free asa cum a fost.

    Multumesc!

    Cheers BADE !



  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Free numai functioneaza, numai daca platesti si iti faci un nou cont.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc!

    Cheers BADE !



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top