Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default decodere digitv hyundai 1160 rezolvare defect cu liniute peste imagine

    in cazul in care sunteti posesorul unui decoder din titlu cauza defectului susmentionat este condensatorul C18 situat pe placa de alimentare interna.Trebuie schimbat chiar daca nu exista semne exterioare de defect,tip crapaturi sau umflatura la partea superioara.

    mult succes si cine mai stie sa mai scrie.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa-i schimbi pe toti cu altii cu ESR-ul mic. O sa inceapa receptorul sa dea multe probleme incepand cu no signal pana la a nu mai porni.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucale si citeadata prin provincie la 50 km de bucuresti
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am extras Bk si RSA din receptor si il foloseam doar pentru AU, dar la mine defectul era ca afisajul de cifre al receptorului era varza si nu pornea receptorul.Pana la urma s-au schimbat toti condensatori din sursa.

    antena 0,9 m Al (clona) pe
    16 E +19 E


  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    fi-pi-li
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut , am aceasta problema cu liniute peste imagine...am schimbat cei 2 condensatori de 1000uf/16v, problema persista. am luat o alta sursa de la un alt decoder , care functioneaza fara probleme si am aceleeasi liniute . ceva ma face sa cred ca este pe placa de baza , ce ar putea fi ? multumesc

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    langa aia doi de 1000 ai unul de 220... de acolo e treaba
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am masurat cu ERS-metrul la un 1120 si 90% din condensatorii de pe placa de baza erau varza.Asa e si la modelul tau.



  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    fi-pi-li
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de acolo era...multumesc

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu placere .
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top