Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default Receiver receptor Dolce HD Romtelecom

    Receiver receptor Dolce HD Romtelecom

    NOU NOUT!

    NU ARE HDD in el!

    Este PERFECT FUNCTIONAL doar ca nu are pe ce inregistra

    Pachet complet incarcator ,cabluri, telecomanda
    VEZI POZE REALE!

    pret 70 lei

    tel 0760100022







  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    totusi mi se pare c-am ieftin si cum fac , sa vad , imperechez cartela mea cu el la 1930

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by uke_dj View Post
    totusi mi se pare c-am ieftin si cum fac , sa vad , imperechez cartela mea cu el la 1930
    Cu conditia sa fie liber de contract. Trebuie sunat si verificat daca e liber de contract.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate stiu eu nu merge fara HDD ul cu care a venit. Nu bag mana in foc...

    Sent from my GT-I9505

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A incercat cineva daca merge fara HDD/Momentan unde sunt cu serviciul nu mai am antena de satelit sa-l incerc pe satelit,Eu l-am incercat ieri pe TV si porneste fara HDD intra in meniu etc(nu stiu daca are legatura cu bootarea )
    multumesc!

  6. #6
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Era prevăzut cu HDD și l-ai scos?...sau este modelul fără HDD?
    ----------------------------------------------

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge fara hdd
    boy2good

  9. #9
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boy2good View Post
    nu merge fara hdd
    din cauza ca decodorul booteaza de pe acesta.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la pretu asta vreti sa si mearga daca seria e libera .. il activezi il tii prin dulap 2-3 luni ,chemi romtelecomu` sa constate ca nu mai merge, sa-l schimbe
    cu putin noroc ai luat un receptor al carui pret este de 676,46 lei )) cu doar 70 ! asta doar ipotetic.. altfel receptorul e doar piesa de mobilier !

  11. #11
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    676 lei e complet si functional. Fara hdd si implicit nefunctional poti utiliza alimentatorul si telecomanda (daca ai la ce) . Putin probabil sa fie seria libera ca altfel nu vad ratiunea de a scoate hdd si a vinde cutiile nefunctionale la un pret atat de scazut. Tin minte ca am mai intalnit odata un anunt la cineva care vindea mai multe recevere hd pvr noi si complete cu 200 ron bucata dar seriile nu figurau in baza de date a rtc. Meritau poate luate pentru hdd ca la vremea aceea erau mai scumpe...
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    directiva este ca atunci cand se schimba un pvr sa se verifice ochiometric prezenta hdd.deci slabe sanse cu inlocuirea lui fara hdd
    boy2good

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    RESITA
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a dat multumesc de discutiile interesante si polemici chiar nu stiu statutul lui exact

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top