Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Platinum member Expert
  Join Date
  Dec 1999
  Posts
  6,932
  Posts Thanks / Likes

  Smile Pe bază de ieftineală chinezească

  Samsung explica folosirea plasticului la carcasa lui Galaxy S5: Ne-am dorit ceva cu o senzatie placuta. Daca am fi folosit metal, designul ar fi parut greu si rece

  "Tinta noastra a fost sa obtinem un design folositor, prietenos si mai uman", explica Dong Hun Kim, designer de produs la Samsung, intrebat despre carcasa de plastic atat de criticata. "Voiam ceva care sa fie placut de atins si sa ofere o mai buna aderenta. Daca am fi folosit metalul, designul ar fi parut greu si rece. Cu plastic insa, textura este mai placuta. Credem ca telefonul li se va parea oamenilor mai prietenos, mai calduros. Materialul era cel mai bun pentru a exprima volume si pentru a infatisa conceptele noastre de design.", spune el.

  Relatand subiectul, Yahoo News se intreaba ce va spune Samsung atunci cand va lansa o versiune de Galaxy cu carcasa metalica, mai ales ca se zvoneste ca vor exista astfel de versiuni "metalizate" de S5 in urmatoarele luni.

  Noul Galaxy S5 este echipat cu o cameră foto de 16 megapixeli, display FHD Super AMOLED (1920x1080) de 5,1 inci și procesor quad-core de 2,5 GHz. Actuala generatie (S4) are pe spate camera de 13 MP si ecran de 5 inci. Camera de pe fata este de 2 MP.

  Telefonul a fost lansat oficial la final de martie in tara, "la liber" poate fi gasit de la aproximativ 2.600 lei, insa in cele mai multe magazine costa intre 2.900 si 3.100 lei.

  hotnews.ro
  ----------------------------------------------

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Feb 2008
  Location
  [email protected] 46.27 , 24.4 East
  Posts
  211
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Toata lumea vrea carcase de metal , dar uita , ca telefoanele aste is pline cu antene ( Cusca Farraday ) Eu am Note 3 , pe Youtube se vede un ''ciumpalac '' care desface o scula de asta pt. ca sa schimbe Digitzer _u , e groaznic > antene pina 'i sula . GSM (3G) , LTE , GPS , Bluetooth , WiFi dualband etc . Daca spatele e de metal , numai prin ecran mai pot '' umbla '' undele Radio , dar si acolo Digitizer u e din film de Indiu , + traseele de la Amoled , etc . Eu ma mir si acum , Cum dreaq au reusit sa impinga pina aici miniaturizarea , ce Frantz a pornit si Steve Jobs asta cu al lui prim iphone? Mother of God Vorba'' Bibel_Belt'' ului din USA .
  Last edited by Heidecken; 2nd May 2014 at 18:16.

 3. #3
  Platinum member Expert
  Join Date
  Dec 1999
  Posts
  6,932
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Say again
  ----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top