Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default plz ... solutie pt semnal slab digi-cablu bucuresti

    pentru cei mai experimentați de pe forum am si eu o īntrebare...
    --- de cānd cei de la digi au bagat pe cablu , canale noi (eurosport hd, eurosport 2 hd, viasat hd, history hd) am o amre problema , in sensul ca nu pot vedea canalele acestea decat cu frame-uri. am sunat la call center ... au trimis pe cineva sa repozitioneze nu stiu ce la subsolul plocului, au venit, au facut ce au facut si au plecat, ma plecare mi-au sugerat sa cumpar de pe piata un amplificator de semnal.
    CE SA CUMPAR?
    ce model, preturi, calitate

    multumesc anticipat

    Sent from my SVE1711V1EB using Tapatalk

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cox2013 View Post
    pentru cei mai experimentați de pe forum am si eu o īntrebare...
    --- de cānd cei de la digi au bagat pe cablu , canale noi (eurosport hd, eurosport 2 hd, viasat hd, history hd) am o amre problema , in sensul ca nu pot vedea canalele acestea decat cu frame-uri. am sunat la call center ... au trimis pe cineva sa repozitioneze nu stiu ce la subsolul plocului, au venit, au facut ce au facut si au plecat, ma plecare mi-au sugerat sa cumpar de pe piata un amplificator de semnal.
    CE SA CUMPAR?
    ce model, preturi, calitate

    multumesc anticipat

    Sent from my SVE1711V1EB using Tapatalk
    varianta ieftina :
    http://www.mondoplast.ro/Amplificato...RWA-pg_ft-2550
    varianta mai scumpa :
    http://www.catec.ro/catv-smatv/ampli...ghv-830-a.html

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci frumos pt raspunsul prompt.

    Sent from my SVE1711V1EB using Tapatalk

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am asa ceva si sunt super multumit de el. http://www.alcad.net/uploads/hojas/26263.01.pdf
    Merge brici de doi ani si ceva, mi-a ridicat semnalul de la 30-40% la 80-90% (verificat pe receiverul de la Digi, in meniu/verificare semnal). Inainte nu prindeam nimic HD, de cand l-am instalat totul e oglinda. Singurul inconvenient e ca daca nu e alimentat (il scoti din priza sau pica curentul) pica semnalul de tot. Dar e absolut normal.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut. Merci de info. Imi poti spune si cat ai dat pe el ?

    Trimis de pe al meu HTC Desire 500 dual sim folosind Tapatalk

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai cheama o echipa sa-ti masoare semnalul pe frecventa respectiva la intrare in casa si la mufa tv-ului, pote sunt ceva probleme la reteaua de interior.
    In mod normal daca nivelul sumnalului care pleca spre tine este bun, cablurile si conexiunile sunt bune, nu ar trebui sa ai nevoie de amplif.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cox2013 View Post
    Salut. Merci de info. Imi poti spune si cat ai dat pe el ?

    Trimis de pe al meu HTC Desire 500 dual sim folosind Tapatalk
    L-am luat acum doi ani si ceva de la Vitacom parca si am dat 180 lei. Acum nu stiu cat mai costa si de unde se ia, dar pot sa iti zic ca isi merita banii. E foarte bun si foarte fiabil.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dreiutz View Post
    L-am luat acum doi ani si ceva de la Vitacom parca si am dat 180 lei. Acum nu stiu cat mai costa si de unde se ia, dar pot sa iti zic ca isi merita banii. E foarte bun si foarte fiabil.
    Mi-am adus aminte, l-am luat de la Antech98. http://www.antech.ro/?cat=p&page=12

  9. #9
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai la bloc?Alti locatari au aceeasi problema?
    Normal n-ar trebui sa ai probleme la bloc,semnalu vine pe fibra pina intrun dispozitiv (Gpon) si de acolo pleaca cu amplificare daca-s multi abonati pe scara sau nu daca-s putini.....io cred ca-s probleme de conectica sau vreun spliter e praf.
    N-ar trebui sa-ti cumperi tu amplifu....e datoria erdesului sa-ti asigure semnal optim....amu vezi tu cum sta treaba....
    Succesuri!
    dm500s Vu+Zero hss1170...şī maxim şasă cai frumoşi

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce semnal iti indica conserva? nu cumpara nimik ei trebuie sa iti asigure functionarea optima a canalelor.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e cu dus si intors. Ei trebuie sa iti asigure semnal optim la intrarea in casa. Daca tu de acolo ai instalatia praf (cum e cazul meu), nu au ei nicio treaba. Eu am avut de ales intre a-mi schimba toata instalatia (stau ca casa si nu a fost pusa cum trebuie, are multe innadituri, splituri inutile etc.) sau a-mi lua un amplificator. Am rezolvat elegant cu amplificatorul, fara sa fiu nevoit sa trag alte fire.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top