Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default ce tipl de tunere?

    Am avut un db 8000.Avea doua tunere, am un singur lnb cablu.Cand dadeam pip puteam vedea toate canalele romanesti de pe digi si focus.Acum am vu+ duo 2 cu doua tunere sat, tot cu un cablu lnb.Intre ele am legat si acel mic cablu negru, out din tuner A in tuner B.In PIP nu mai pot vedea toate canalele ca pe dreambox.Unde este problema sau ce fel de tunere trebuie sa am?
    Va multumesc!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca invers, intra in tuner B si out din tuner B in tuner A. La VU tunerul principal este B!
    Atentie! Daca ai un singur cablu de la LNB, in PIP poti vedea canalele de aceeasi polarizare si din aceeasi banda.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc foarte mult, in mare parte am rezolvat.Ramane insa intrebarea de ce la db 8000 puteam vedea cu un singur cablu lnb in pip toate canalele romanesti de pe digi si focus?ce avea in plus acel 8000? va multumesc mult!

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da si tu un exemplu ce pereche de canale vezi in PIP si care pereche nu vezi. Cum ai legat antena la receiver si ce tuner configuration ai facut?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca aveti dreptate, vad in pip cele care sunt pe acelasi transponder(de ex., nu pot vedea B1 de pe Digi cu Eurosport HD de pe focus) configuratia am facut-o asa cum mi-ati spus(am 64 de ani deci vorbesc cu dumneavoastra, si locuiesc de mai mult de 30 d e ani in Olanda...)deci tuner B Usuals looptrough la tuner A plus am pus si acel mic cablu out B in A..Acum este OK, mai mult nu pot cere cred.Va multumesc , m-ati scos dintro mare incurcatura.Maine vroiam sa ma duc 200 de km ca sa-l dau inapoi.Am totusi un mic regret ca am vrut sa fiu in pas cu moda si am renuntat la DB 8000...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena cate LNB-uri are? Doar unul pe 1°W?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu inteleg...am un cablu lnb si o antena rotativa(motor)

    - - - Updated - - -

    nu inteleg...am un cablu lnb si o antena rotativa(motor)

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by violonist View Post
    (de ex., nu pot vedea B1 de pe Digi cu Eurosport HD de pe focus)
    Nu inteleg de ce nu le vedeti, doar sunt ambele verticale si in banda de sus...
    Incercati la tuner B usals iar la tuner A equal to.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca eventual sa actualizezi driverele

    Update drivers 20140310
    - Fix PCM MultiChannel problem(solo2, duo2)
    - Fix vtuner PIP
    - Fix Dual tuner loop-through input from single tuner(duo2, ultimo)

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc enorm pentru ajutor! voi incerca ce mi-ati spus.Oricum mi-ati luat o mare piatra de pe inima...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    B1 de pe Focus merge in pip cu Eurosport HD de pe Focus, dar B1 de pe Digi nu merge in pip cu Eurosport HD de pe Focus..Cred ca asa aveam si la dreambox.Ca fapt divers, unde pot gasi a cei drivers?Si o ultima intrebare daca se poate: am o imagine in flash VTI care imi place.As fi dorit sa o trec in multiboot.Am inteles ca singura imagine care are multiboot este Black Hole.Multiboot merge pe harddisk sau trebuie sa pun un usb stick la spate?Va mai multumesc o data mult!P.S. Nu as vrea sa obosesc flash-ul prea mult...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top