Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default incarcare imagine cu usb stick

    am un nou vu+ duo2.Incerc sa instalez o imagine pe usb stick dar imi spune tot timpul ca pe stick nu este nimic de incarcat.Care sunt va rog pasii care trebuiesc facuti in ordine pentru a putea incarca o noua imagine?mai am si doua tunere dvb-s nu-mi face legatura intre tunere pentru a putea vedea in pip doua canale.Am pus in configuratia tuner loop-through intre A si B.
    Va multumesc pentru ajutor!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa ai stickul formatat preferabil FAT32 si sa ai pe el doar directorul vuplus cu subdirectorul duo2 si in el fisierele din imagine. Il pui in portul din fata si apoi dai restart la receiver. Instalarea incepe automat.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si daca fac cum mi-ati spus adica vuplus cu duo2 in el si totusi imi spune ca nu am file de incarcat pe stick unde gresesc sau unde este greseala?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca alt usb stick.

    ori formateazal din nou(fat32), dezarhivezi imaginea pe stick, inchzi receptorul si la repornire o sa-l recunosca.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si sa nu fie nimic altceva conectat la VU,nici-un alt stick
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea trebuie sa fie corespunzatoare pentru receiver. Pe stick trebuie sa fie structura de directoare de genul vuplus->duo2, exact ca in arhiva. Cel mai bine se extrage arhiva direct pe stick. Ideea e ca stickul trebuie sa fie gol, cel mai bine proaspat formatat.
    Daca faci upgrade si vrei sa pastrezi setarile (inclusiv pluginuri, canale, buchete etc.) poti face un Personal Backup din meniul de Backup. Pentru a face asta ai nevoie sa montezi un usb stick (din blue panel -> devices manager) si apoi sa rulezi personal backup. Dupa ce pui imaginea poti face restore si o sa ai noua imagine cu tot ce aveai pe vechea imagine. Desigur acest lucru este valabil doar daca pui acelasi tip de imagine, nu de la alt team.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    nascut in sibiu !!
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stickul nu trebuie sa fie gol dar un folder vuplus si subfolder duo2 unde se afla cei 5 directori
    initrd_cfe_auto.bin
    kernel_cfe_auto.bin
    reboot.update
    root_cfe_auto.bin
    splash_cfe_auto.bin

    bafta

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    nascut in sibiu !!
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca
    ceva daca nu merge incearca sa formatez cu hp format tool....

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca alt stick ... nu toate stick-urile merg pe Vu+. La mine din 4 stick-uri numai unul merge !?!?!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Germany
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dito!
    si eu am incercat cu vreo 3 stick-uri. si lasal sa-si faca damblaua la formatare. stick nou cu quick format nu mi l-a recunoscut (formatare normala - da)



    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    Incearca alt stick ... nu toate stick-urile merg pe Vu+. La mine din 4 stick-uri numai unul merge !?!?!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum incerc si eu sa pun imaginea in flash,dupa manual, lumina verde clipeste intermitent,
    dar nu apare nici-o imagine sau anunt pe ecranul TV,o fi in regula?
    dureaza mai mult timp?
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema rezolvata,am pus imaginea noua,curata,2.0.9
    si am reusit sa montez stickul si sa instalez pe el meoboot
    mersi pt sfaturi si rabdare,@didi
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top