Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Angry Probleme cu programele HD pe DM 800...

    Salutare,
    Nu mai merg programele HD în dvbs2. În schimb merg cele HD și SD cu dvbs.
    Imagine Newnigma2, rec. original.
    Când îi dau scanare manuală pe o frecvență cu HD-uri DVBS2 - nu are semnal.
    Este posibil să fie de vină doar o parte a tunerului, sau este o chestiune de soft? A mai întânlit cineva o asemenea problemă?
    Thanks!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista canale HD in DVBS?..eu stiu ca nu.

    Probabil tunerul...

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune alta imagine, posibil sa fie de la imagine.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cumva ai vrut sâ zici câ merg cele QPSK si nu merg cele 8PSK?Asta mi s-a intimplat sâptâmina trecutâ cind am pus o listâ de canale stricatâ!

  5. #5
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @the the
    Precis te referi doar la scanare.
    Un RESTART si se rezolva. Se mai intampla sa faca asa.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Teritoriu Violet
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by the the View Post
    Salutare,
    Nu mai merg programele HD în dvbs2. În schimb merg cele HD și SD cu dvbs.
    Imagine Newnigma2, rec. original.
    Când îi dau scanare manuală pe o frecvență cu HD-uri DVBS2 - nu are semnal.
    Este posibil să fie de vină doar o parte a tunerului, sau este o chestiune de soft? A mai întânlit cineva o asemenea problemă?
    Thanks!

    Sal

    Cam aceias problema am avut si eu ....o lua razna dupa 20 min adica oscila semnalul si incepea frizurile numai pe canalele HD......se incalzea tunerul si nu mai merga la parametri optimi pentru ca culerul era mort....l-am schimbat cu ajutorul unui prieten electronist si acum e ok.
    Sanatate Maxima
    Vu+ SOLO2;DM 800 HD PVR;DISEQ 16 CENTAURI;H-H DIGITAL

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau condensatorii de pe tuner.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca e un dm800 hdpvr eu zic sa schimbi condensatorul electrolitic de pe tuner.De asemenea ar trebui sa faci o verificare macar vizual la toti condensatorii electrolitici din decoder iar daca prezinta umflaturi la partea superioara sa-i schimbi imediat.

  10. #10
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau am eu un tuner de dm800, rev M, are vreo 10 luni vechime, a stat in cutie pana acum, l-am testat doar in dm-ul meu, 5 minute. Daca vrei, discutam pe PM.
    Pardon de offtopic
    yada yada

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top