Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 73
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default activare freesat in cartela tvr

    buna ziua,
    am activat serviciile "freesat" la cartela TVR,dar nu reusesc sa vad nimic din pachet
    poate cineva sa ma ajute?
    receptorul este VU+ solo,imagine BH 2.0.8 sau Open Pli 3.0
    mersi
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dureaza cateva ore pana e activata cartela. La Focus dura numai cateva minute.
    O bila neagra pentru freesat, dar suna la ei si rezolvi.

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prostii nu dureaza atat.da le un mail cu seria cartelei,dovada plati si in 30 min se activeaza

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai asta e,am sunat si mi-au zis ca receptorul sau emulatorul ar fi de vina,
    asa ca am ramas pe dinafara...
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca iti merge TVR nu are cum sa nu mearga si restul...
    Iar chestia cu mail la ei chiar nu e ceva normal. Plata intra automat, activarea trebuie sa se faca automat, daca nu e asa pentru ce mai exista tehnica, soft ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVR merge,cartela era activa dinainte,pachetul freesat nu vrea sa se deschida insa...
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca nu e activat inca...
    Testeaza si pe alt receptor sa vezi ce si cum, daca ei spun ca e activat deja.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am cum sa verific pe alt receptor,
    fiindca doar in oscam deschide,si la alt receptor am doar 3cam...
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu mai inteleg nimic...
    Ce treaba are Oscam, CCCam cu cardul tau ?
    Tu ai card local in receptor, opresti toate serverele client ca sa-ti ia receptorul codurile de pe card, altfel astepti mult si bine sa deschida ! Rec-ul asteapta codurile din share
    Apoi daca vrei sa dai tu share la alt receptor merge.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok,am oprit toate liniile,sa vedem daca se activeaza
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ashe. Dai reboot cu toate liniile off si tre sa mearga.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Valcea
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune scam 3.58 sau 3.60 si lasa-l cateva minute si va porni si freesat

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine activarea s-a facut dupa 30 de minute pe un prapadit de Echosmart 7109.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ion_gabriel17 View Post
    Pune scam 3.58 sau 3.60 si lasa-l cateva minute si va porni si freesat
    cat timp sa las,si pe ce canal anume?
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge nici acum ?
    Vad ca ai 3 receptoare, nici pe restul nu deschide

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top