Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default VUO + DUO conectare la 2 antene

    As vrea un sfat de la cei care cunosc vine VU+:vreau sa ma conectez la 2 antene orinetate la 2 sateliti diferiti in acelasi timp,adica sa le conectez separat la cele 2 mufe din spate.
    Cum trebuie sa configurez cele 2 tunere A si B ? Spre ex. la tuner A:configuration mode :simple / La mode trebuie pus Toneburst A/B sau DISEqC sau pus tot optiunea simple?si numele satelitului....care intra in mufa 1. Ma gandesc ca la tunerul B acelasi lucru ca la A dar schimbat numele satelitului pe care receptioneaza antena care vine in mufa 2 .Multumesc anticipat.

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by joliyyy View Post
    As vrea un sfat de la cei care cunosc vine VU+:vreau sa ma conectez la 2 antene orinetate la 2 sateliti diferiti in acelasi timp,adica sa le conectez separat la cele 2 mufe din spate.
    Cum trebuie sa configurez cele 2 tunere A si B ? ................
    E complicat rau....

    Deci, tunerul A satelitul 13 ( de ex) si tuner B satelitul 16( de exemplu), si gata ai scapat, sunt doua tunere separate .

  3. #3
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    501
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @joliyyy , se configureaza exact cum ai avea 2 receivere separate............adica configurarea o faci cum vrea muschii tai !
    o intrare o poti pune pe diseq , iar alta pe motor hh .....pot fi ambele pe comutaor diseq........una diseq si alta fixa , etc
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default VU+

    Quote Originally Posted by coconut View Post
    @joliyyy , se configureaza exact cum ai avea 2 receivere separate............adica configurarea o faci cum vrea muschii tai !
    o intrare o poti pune pe diseq , iar alta pe motor hh .....pot fi ambele pe comutaor diseq........una diseq si alta fixa , etc
    Multumesc ....deci pot sa conectez o antena pe tunerul A fixa ex. HotBird si alta pe tunerul B ex.Thor ambele pe pozitia simplu ,fiind antene fixe.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact Este simplu .

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    nascut in sibiu !!
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ joliyyy

    cred ca daca pui cate un diseq poti cunfigura amandoua intrari cu diseq 1.0 si tunerul al doilea il pui pe ident cu primul

    asa cred ca poti viziona si inregistra in acelas timp...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top