Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagine pt DM 800 clona Sim 201 bl84b

    Salutare , are cineva un link valid pt o imagine buna .. incerc de dimineata cu DreamUp , mai multe imagini si-mi da

    ERROR, Flash erase failed, box will be unusable now .

    ce naiba sa-i mai fac , nu stiu .

    Incerc sa pun Flash prin Browser cu lan cablu de retea crossover , aleg fisierul cu imaginea , apas pe Flash si nimic .. la fel pe Firefox si pe Chrome .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca a luat-o cu IE .

    Ok , s-a incarcat cu IE dupa ce am pus cutia in Flash mode cu DreamUp .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Vad ca a luat-o cu IE .

    Ok , s-a incarcat cu IE dupa ce am pus cutia in Flash mode cu DreamUp .
    La mine a luat-o din prima si cu Chrome si cu Mozilla,dar toata lumea recomanda IE,nu inteleg de ce...

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Incerc sa pun Flash prin Browser cu lan cablu de retea crossover , aleg fisierul cu imaginea , apas pe Flash si nimic .. la fel pe Firefox si pe Chrome .
    Incearca cu Internet Explorer.




  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , deci ca imagine am pus GP3 , asta am reusit .. nu ma pricep la Linux .. ce softcam sa pun pe el sa vad si eu TVR HD si Antena ... banuiesc ca Oscam .. dar care ?

    Aici la Gemini SoftCamd am oscam-1.00 , 1.10 , 1.20 si ymodv18 .

    Adica sa-mi deschida din linie , nu am card .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , am pus Oscam dar nu ghicesc cum sa fac Config alea .. cele 3 fisiere ..

    Fac .txt document sau Create new folder ? in DCC ?

    Sunt la /etc/tuxbox/ ?

    Am incercat cu DCC sa trag un .txt salvat in Notepad dar nu vrea sa se transfere .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum naiba pun configuratiile alea de pe PC pe dream , asta nu inteleg .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu poti face copy/ paste incearca CTRL+C PENTRU COPY ,SI CTRL+V pentru Paste..
    Sau de aici: http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=231898 sunt fisiere ipk ai de toate vezi ce-ti trebuie e ptr img GP..
    Bafta..

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc gilboa .. m-a ajutat un coleg aseara .. deci cum puteam eu sa intru pe DM prin browser cu comanda ip+8888 se faceau setarile acolo si acele fisiere se creeau singure in locul potrivit ... asta nu intelegeam eu .. cum sa pun informatiile alea in dream , dar se pot adauga si schimba odata ce faci setarile initiale pe Oscam din browser .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top