Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Atac pe receiver ?

    Cineva tot incearca sa se logheze pe Vu+Uno (Connection from IP: 188.193.183.116 )
    Atacurile sunt la interval mic si sunt de ceva timp.
    Am verificat si e IP de Berlin.
    Astept pareri in legatura cu ce as putea sa fac in viitorul apropiat.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum ai observat ca vrea sa intre? Ai internet prin router sau direct modem? Ai parola pe box? Ai cam pe el si de care?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu vad ca ip e din wurtzburg.Parerea mea e ca cel mai simplu iti schimbi dns-ul
    Vezi si pe digital-eliteboard,tot mai multi se plang ca ba nu le mai merge vpn-ul,ba ca au vpn activat,dar nu ei l-au creat,ba ca dyndns le da rateuri.....

    Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk

  4. #4
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lucica parca tu locuiesti in wurtzburg,right?
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    General IP Information
    IP: 188.193.183.11
    Decimal: 3166811915
    Hostname: 188-193-183-11-dynip.superkabel.de
    ISP: Kabel Deutschland
    Organization: Kabel Deutschland
    Services: None detected
    Type: Broadband
    Assignment: Static IP
    Blacklist:
    Geolocation Information
    Country: Germany de flag
    State/Region: Bayern
    City: Kulmbach
    Latitude: 50.1 (50° 5′ 60.00″ N)
    Longitude: 11.45 (11° 26′ 60.00″ E)

    Geolocation Map
    20mi
    50km
    User Comments
    http://whatismyipaddress.com/ip/188.193.183.11

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by micimacko View Post
    Cum ai observat ca vrea sa intre? Ai internet prin router sau direct modem? Ai parola pe box? Ai cam pe el si de care?
    Am luat info din fisierul "warning" al receiverului.
    Internetul e printr-un modem cu router incorporat.
    Am parola schimbata pe router, pe cccam, pe modem si nu am cam. (fizic)
    Daca te referi cu ce merg pe el ca emu e vorba de cccam.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris , nu ai avut schimb cu acel ip ? daca nu a sters linia ta unul cu care ai facut tu schimb de linii ( si ai renuntat la acel schimb ) la fel apare .
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat.
    Am 2 linii "moarte" dar nu pe baza de ip fix.
    Imi apar cate 3-4 incercari de conectare pe minut
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  9. #9
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    reactiveaza acele linii si vezi daca se conecteaza , verifica ce IP are
    activezi F

    uite la mine cum am in acel fisier warnings :

    04:22:34.249 Connection from IP: 78.12.252.93 Login Failed!
    23:06:13.779 Connection from IP: 94.36.237.124 Login Failed!
    23:06:13.976 Connection from IP: 94.36.237.124 Login Failed!
    06:35:35.604 Connection from IP: 151.48.9.120 Login Failed!
    08:23:58.797 Connection from IP: 46.139.60.101 Login Failed!

    16:20:37.867 Connection from IP: 91.65.56.95 Login Failed!
    16:20:38.036 Connection from IP: 109.102.96.141 Login Failed!
    16:20:41.044 Connection from IP: 46.102.240.201 Login Failed!
    16:20:42.165 Connection from IP: 89.121.131.133 Login Failed!
    16:20:44.753 Connection from IP: 188.241.113.146 Login Failed!
    16:20:51.592 Connection from IP: 5.152.196.44 Login Failed!

    e de la 2 servere,asa apare daca cei cu care ai facut schimb nu au sters linia ta ! daca sunt idioti si nu sterg liniile ! se poate pune toate ip-urile la restrictionare in modem,dar ce faci care au host si isi schimba IP-ul ?
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by coconut View Post
    reactiveaza acele linii si vezi daca se conecteaza , verifica ce IP are
    activezi F

    uite la mine cum am in acel fisier warnings :

    04:22:34.249 Connection from IP: 78.12.252.93 Login Failed!
    23:06:13.779 Connection from IP: 94.36.237.124 Login Failed!
    23:06:13.976 Connection from IP: 94.36.237.124 Login Failed!
    06:35:35.604 Connection from IP: 151.48.9.120 Login Failed!
    08:23:58.797 Connection from IP: 46.139.60.101 Login Failed!

    16:20:37.867 Connection from IP: 91.65.56.95 Login Failed!
    16:20:38.036 Connection from IP: 109.102.96.141 Login Failed!
    16:20:41.044 Connection from IP: 46.102.240.201 Login Failed!
    16:20:42.165 Connection from IP: 89.121.131.133 Login Failed!
    16:20:44.753 Connection from IP: 188.241.113.146 Login Failed!
    16:20:51.592 Connection from IP: 5.152.196.44 Login Failed!

    e de la 2 servere,asa apare daca cei cu care ai facut schimb nu au sters linia ta ! daca sunt idioti si nu sterg liniile ! se poate pune toate ip-urile la restrictionare in modem,dar ce faci care au host si isi schimba IP-ul ?
    Ohhhh?No problemos!Se rezolvâ si aia!Pui toatâ grupa in IPTABLES!Eu asa fac:

    iptables -I FORWARD -s przemo4444.no-ip.biz -j DROP iptables -I FORWARD -s rainbow4.myvnc.com -j REJECT iptables -I FORWARD -s catandcage.servebbs.com -j REJECT iptables -I FORWARD -s 31.46.55.12 -j DROP iptables -I FORWARD -s 109.228.132.130 -j DROP iptables -I FORWARD -s 81.100.65.59 -j DROP iptables -I FORWARD -s elsoltan.no-ip.b -j REJECT iptables -I FORWARD -s 78.8.0.0/15 -j DROP iptables -I FORWARD -s dreambox500.dyndns.info -j REJECT iptables -I FORWARD -s 95.158.0.0/15 -j DROP iptables -I FORWARD -s 95.92.0.0/15 -j DROP

    Tupu si la Garâ! !rol rolicimâM arug ni dnic ni dnic nid abrutsam itop iam et lautnevE

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Am luat info din fisierul "warning" al receiverului.
    .
    pe unde e localizat fisierul asta?

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    direct in /tmp .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha, nu-l gaseam ca trebuia sa sterg #-ul din fata randului din cfg...
    ce-am gasit in warning m-a speriat insa, o groaza de ip-uri care incearca sa se conecteze, nu stiam eu de ce tot imi crapa cccam-ul...

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by coconut View Post
    reactiveaza acele linii si vezi daca se conecteaza , verifica ce IP are
    activezi F

    uite la mine cum am in acel fisier warnings :

    04:22:34.249 Connection from IP: 78.12.252.93 Login Failed!
    23:06:13.779 Connection from IP: 94.36.237.124 Login Failed!
    23:06:13.976 Connection from IP: 94.36.237.124 Login Failed!
    06:35:35.604 Connection from IP: 151.48.9.120 Login Failed!
    08:23:58.797 Connection from IP: 46.139.60.101 Login Failed!

    16:20:37.867 Connection from IP: 91.65.56.95 Login Failed!
    16:20:38.036 Connection from IP: 109.102.96.141 Login Failed!
    16:20:41.044 Connection from IP: 46.102.240.201 Login Failed!
    16:20:42.165 Connection from IP: 89.121.131.133 Login Failed!
    16:20:44.753 Connection from IP: 188.241.113.146 Login Failed!
    16:20:51.592 Connection from IP: 5.152.196.44 Login Failed!

    e de la 2 servere,asa apare daca cei cu care ai facut schimb nu au sters linia ta ! daca sunt idioti si nu sterg liniile ! se poate pune toate ip-urile la restrictionare in modem,dar ce faci care au host si isi schimba IP-ul ?
    Ai avut schimb cu ei si nu te-au sters....
    Rapidist pur singe...

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar asa greu se sa bagati 10-20 ip-uri in blacklist la firewall?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top