Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Question Selectare automata pista audio romana in OpenPLi

    Am pe DM800Se si 800HD imagini OpenPli. Din meniu ( Auto language Selection), la Audio language selection 1 am ales Romanian. La posturile unde in optiunea audio apare Romanian nu e nicio problemă, n schimb la posturile unde apare English/Romanian mi se duce automat pe pista audio n maghiară. Banuiesc ca undeva intr-un fisier din OpenPli ar trebui setat ceva care sa faca imaginea sa inteleaga ca English/Romanian este acelasi lucru cu Romanian. Cum se poate rezolva această problemă? Multumesc

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te apuci si inveti maghiara!


    Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

  3. #3
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la cele care se duce in maghiara , ia pe rind si schimba norma de sunet care doresti , dupa care da un restart enigma
    dupa restart vezi daca le ai cum le-ai setat
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ramane dupa restart asa cum trebuie dar la mine toate receiverele sunt oprite de la alimentare intre anumite ore, iar in acest caz setarea se pierde.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la enigma 1 openpli avea obtiune din web intreface intrai la setings si la audio selectai prioritatea .,nu stiu cum e la dm800

  6. #6
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badmania98 View Post
    Ramane dupa restart asa cum trebuie dar la mine toate receiverele sunt oprite de la alimentare intre anumite ore, iar in acest caz setarea se pierde.
    In meniul de Auto Language trebuie sa ai pe yes optiunea "Prefer audio track stored by service", memorezi manual pista sonora conform celor scrise anterior, dai Restart Enigma, apoi eventual Restart, din meniu, dupa care poti inchide fara probleme receiverul de la alimentare, setarile audio se mentin.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badmania98 View Post
    Ramane dupa restart asa cum trebuie dar la mine toate receiverele sunt oprite de la alimentare intre anumite ore, iar in acest caz setarea se pierde.
    Cine ti-a zisca ca se pierd setarile ? Daca dai REBOOT GUI (ori altfel RESTART ENIGMA) totul se salveaza/memoreaza.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top