Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default VU+ uno probleme cu canalele romanesti

    Salutare
    Deci, am cumparat un vu+ uno de curand si i-am instalat BH 2.0.8. I-am dat o cautare de canale pe THOR 6/INTELSAT si am gasit toate canalele care ma intereseaza(cele sportive). Problema este ca nu se vad. Deci am facut ceva cercetari, si am vazut ca potate ar trebui sa instalez un CCcam gen: E2_CCcam_2.2.1. zis si facut si acum vad canale gen Mynele, Trinitas…dar DigiSport 1 DigiSport 2… raman fara imagine.
    Ar fi frumos daca ma-ti putea ajuta.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu este de ajuns sa ai instalat doar un emulator cccam 2.2.1 ,trebuie sa ai si o linie C care sa se conecteze la un server.doar asa poti viziona canalele codate.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt respunsul prompt.
    Te referi la o linie cardshare?
    Bine dar cum fac sa vad canalele romanesti in general, sau acum sunt toate codate?

  4. #4
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauta si pune un card de FocusSat , vei putea vedea inclusiv canale HD !

    http://www.flysat.com/focussat.php

    dupa care te poti gandi si la share
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar cu cardul de la digibox nu merge?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti s-a mai raspuns la intrebarea asta.
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    nu este de ajuns sa ai instalat doar un emulator cccam 2.2.1 ,trebuie sa ai si o linie C care sa se conecteze la un server.doar asa poti viziona canalele codate.
    Am facut ceva cercetari ca sa inteleg ce ai vrut sa spui cu o linie C. In documentul CCcam.cfg
    Si cred ca te referi la "C: serveraddress port username password"
    In cazul meu:C: 192.168.1.3 12000 root
    daca serveraddress este boxa digitala
    port nu stiu dar am inteles ce este 12000 by default
    username este root
    password nu am si deci l-am lasat liber
    dar canalele codate tot nu se vad.
    Ceva idei?
    Last edited by Floop Rogers; 24th March 2014 at 20:20.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Valcea
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Linia C o poti primi doar de la o persoana care are respectivul card {digi} si care iti permite accesul la serverul lui , altfel nu poti vedea canalele respective { digisport}

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Floop Rogers View Post
    Am facut ceva cercetari ca sa inteleg ce ai vrut sa spui cu o linie C. In documentul CCcam.cfg
    Si cred ca te referi la "C: serveraddress port username password"
    In cazul meu:C: 192.168.1.3 12000 root
    daca serveraddress este boxa digitala
    port nu stiu dar am inteles ce este 12000 by default
    username este root
    password nu am si deci l-am lasat liber
    dar canalele codate tot nu se vad.
    Ceva idei?
    verifica pm...............

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    verifica pm...............
    Eu nu am voie sa trimit pm pentru ca am prea putine "posts".
    Dar, am testat si sunt definitiv interesant.([email protected])
    Last edited by Floop Rogers; 27th March 2014 at 17:18.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top