Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme conectare VUO + DUO

    Am un VUO + Duo si am o problema m-am mutat si cand am incercat sa ma reconectez nu reusesc.
    Imi apare imaginea de fundal si scrie sus loading defaults.... daca vreau sa intru pe un canal nu se intampla nimic,imi apare aceeasi imagine precum si in coltul din dreapta antena cum ca motorul s-ar invarti .Mentionez ca am o antena cu motor H-H; Imi apare la info ca am versiunea CCacam 2.0.11- Oscam.0.99.4 Cred ca este o versiune veche, In plus cand inchid receiverul din telecomanda pe ecranul de peinterfata la ora si data imi apare ceva total aiurea,o ora aiurea si o data .... spre ex 29.11.1999.Am resetat din spate de cateva ori;dar nimic,se intampla acelasi lucru.
    Am verificat la plugin si apoi la cc cam info la servers imi apre ca sunt conectat.As vrea un ajutor de la cei cunoscatori.Multumesc anticipat.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca montura H-H nu pozitioneaza corect antena, regleaza antena, eventual mai umbla putin la coordonate...




  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Se pare ca montura H-H nu pozitioneaza corect antena, regleaza antena, eventual mai umbla putin la coordonate...
    Problema cred ca este de soft,nu de reglare....

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci sa înțeleg ca vezi programele FTA ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk




  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce imagine ai pe receiver?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dreiutz View Post
    Ce imagine ai pe receiver?
    Am scos motorul H-H , am configurat tunerul pentru un singur satelit si si-a revenit.Urmeaza sa repun motorul si sa reinverc sa il reconectez sa il fac sa mearga si cu motor. Merci tuturor..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top