Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Old Men Mentor
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  50.49/4.26
  Posts
  803
  Posts Thanks / Likes

  Default BeIn Sports a ales PACE pentru receptoarele sale

  Fabricantul de receptoare satelit PACE a fost selectionat de catre reprezentantii BeIn Sports pentru a isi echipa abonatii pe piata Orientului Mijlociu si al Africii de Nord, cu receptoare de noua generatie avand in vedere masurile anti-pirataj inaintea CM de fotbal 2014.
  Noutatea in materie este "Home Media Serverul" DMS7000NBS, un terminal foarte avansat, echipat cu un hard de 1To si tunere diferite, pt inregistrari multiple HD. Totodata receptorul HD DZS3000NBS care deasemeni va fi distribuit abonatilor va avea un acces rapid la continuturile serviciilor BeIn Sports.
  sursa: telesatellite.com

  P.S. arabii stiu foarte bine ca tot ce se poate face cu mana omului, se poate si desface, poate si de aici implementarea acestor masuri anuntate cu mare pompa in ajunul CMului, deoarece sunt foarte constienti ca orice masura va avea si o contra-masura, totul ramane doar o chestiune de timp...
  si atata timp cat TF1 transmite majoritatea meciurilor importante, nu va fi nicio problema pt cei care iubesc fotbalul.
  personal nu cred ca vor avea parte de PACE pt mult timp

  ca o mica paranteza, BeIn Sports are la ora actuala (dupa cum anunta ei) 1.7 milioane de abonati si la fiecare meci (mai important, banuiesc) au in jur de 660.000 de telespectatori, numarul abonatilor dar si al telespectatorilor se asteapta sa creasca odata cu CM 2014.

 2. #2
  Old Men Mentor
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  50.49/4.26
  Posts
  803
  Posts Thanks / Likes

  Default

  aseara beIN Sports 6-15 HD au revenit la vechiul sistem de criptaj si se puteau vedea aceste canale... de ce? asta numai ei stiu exact, dar ce este sigur este ca efectul de atragere a noilor clienti, cei capabili sa le cumpere decodorul imperechiat cu cardul nu a fost cel scontat si toata aceasta tevatura de schimbare se dovedeste incet incet ca a dat (sau va da) chics.
  pe semne s-au bazat prea mult pe efectul "obisnuintei" celor care puteau vedea aceste programe in sharing, considerandu-i ca potentiali clienti dar fara sa ia in calcul faptul ca posibilitatile financiare a celor care sharuiesc nu sunt adaptate la cheltuieli suplimentare, altele decat cele care le au deja.
  daca mai adaugam la toate astea si furia compatriotilor lor, pe care au starnit-o noile masuri de securitate impuse si indarjirea acestora de a gasii anti-masurile necesare pt a demonstra ca nu servesc la nimic, avem deja conturat un tablou al viitorului acesori programe... wait and see!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top