Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Card nou focussat

    Am achizitionat pentru cineva un card focussat , speram sa-l punem CCcam si sa mearga dar din pacate nu s-a intamplat . Pana acum l-am incercat pe gigablue SE , UE si Dreambox 800 HD ...singura varianta in care merge e DM 800 HD pe SCAM 3.60 ...pe cccam nu vrea ... Am mai citit pe undeva ca trebuie bagat intr-un receptor conax si ca dupaia va merge si in Cccam . Acum intrebarea mea este ar merge si cu un cam conax si daca da ce model ?

    Acum a doua problema e de ce nu merge in gigablue cu scam 3.60(respectivul are 2 gigablue un SE si un UE ) si pe dreambox merge .

    Are cineva vreo idee cum sa rezolv problema ?

    multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu activez un asemenea card(omul nu are receptorul lor)in dream 8000 HD PVR cu Scam 3.59.Dar la trecerea pe CCcam activarea nu mai este recunoscuta.
    Am reusit sa fac activarea intr-un receptor Alma 2300,activare recunoscuta in dream.


    Am cardul meu,de cativa ani,in dream il activez in 2-3 minute cu Scam 3.59,apoi il trec pe CCam.
    In conserva lor se activeaza oricand,o recunoaste si dreamul.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Valcea
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce imagine ai pe gigablue ? cardul de focus merge in cccam pe gigablue fara probleme

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Valcea
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza pe cele 2 decodare Gigablue imaginea Openmips , apoi instalezi scam 3.60 si face update la card fara probleme . Va merge si in cccam

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ion_gabriel17 View Post
    Ce imagine ai pe gigablue ? cardul de focus merge in cccam pe gigablue fara probleme
    cardul de focus (cel vechi care l-am cumparat acum nu stiu cati ani ) imi merge ...eu vb despre un card NOU NOUT cumparat acum catevaa zile care e activat binemersi si are key la zi si tot ce trebe ala nu imi merge ... sper ca s-a inteles problema de data asta ...



    doar ca in cccam nu vrea sa mearga nici in dream si nici in gigablue

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Valcea
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu merge deloc in cccam ai putea incerca sa il pui in oscam.Merge foarte bine pe oscam , eu am card mai vechi ,,,dar cred ca merg si astea noi

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ion_gabriel17 View Post
    Instaleaza pe cele 2 decodare Gigablue imaginea Openmips , apoi instalezi scam 3.60 si face update la card fara probleme . Va merge si in cccam
    are aceasta img pe gigablue ce e adevarat instalata me de mullt ....poate ii fac un update si mai incerc .

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardurile noi nu merg deloc in CCcam Eu am invartit-o 3 zile pe toate fetele fara rezultat in CCcam, dar merge excelent in OSCam.
    Iar update o fac cu Scam360 sau chiar cu Oscam .
    Si cardurile vechi merg in CCcam chiar si dupa update cu Scam... Folosesc DM800se..
    In rest numai bine...

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai reusit sa te descurci @millo?

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu il folosesc cu sbox, dar si cu sbox merge doar cu anumite versiuni este stabil si functioneaza Ok, AU fac in receptorul de la Focus.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce versiune de sbox merge ok? am incercat cu versiuni mai vechi si nu mi-a citit deloc cardul de Focus alb-rosu...
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  13. #13
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultima versiune care merge este sbox 0.0.5-2#1.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Valcea
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , sbox merge bine ca si reader ...dar nu face update cum trebuie la cardul focus .. pe focus merge foarte bine update facut cu scam 3.60 sau oscam

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, merge cu versiunea 5-2.1, curios insa de ce nu face update. Pe 1802 face update chiar din linile CCcam...
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top