Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
 1. #1
  Platinum member Expert
  Join Date
  Jul 2002
  Posts
  5,154
  Posts Thanks / Likes

  Default EXCLUSIV! Srbu dă 173 de milioane pe drepturile TV!

  EXCLUSIV! Srbu dă 173 de milioane pe drepturile TV!

  Lovitură devastatoare pentru DigiSport, Antena 1 și DolceSport! Mogulul Adrian Srbu a achiziţionat, alături de Grupul de la Monte Carlo, drepturile TV ale Ligii 1 de fotbal pentru următorii cinci ani!Despărțit la final de an de Central European Media Enterprises, companie ce deține Pro TV, Adrian Srbu vrea să revină n forţă şi să deschidă un nou post de televiziune! El este personajul misterios aflat n spatele şi mai misterioasei firme Intel Sky Broadcast Ltd. Alături de Adrian Srbu au mai intrat n tranzacția pentru drepturile TV ale Ligii 1 și alţi potenţi financiar, care fac parte din frăţia selectă a oamenilor de business, supranumită Grupul de la Monte Carlo! Este vorba de Elan Schwartzenberg, Cristi Burci sau Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu! Cu forţele unite, redutabila falangă financiară, coordonată de Adrian Srbu, speră să facă din drepturile TV o super-afacere, care, binenţeles, să le aducă şi profit! Totalul sumei care va fi plătită LPF pentru următorii cinci ani este de minimum 173 de milioane de euro!Gino Iorgulescu a dat lovitura!

  LPF, forul condus de doar trei luni de Gino Iorgulescu, a anunţat ncă de marţi că a ajuns la un acord pentru drepturile TV. Comunicatul Ligii a fost nsă unul laconic, fără a se spune ce post tv va transmite meciurile din Liga 1 sau ce sume sume clare vor fi ncasate n urma nțelegerii. n baza acestui parteneriat, LPF va ncasa n următoarele cinci sezoane competiţionale, n mod necondiţionat, o sumă anuală netă egală cu valoarea sumelor anuale ncasate din cedarea drepturilor de difuzare primite de LPF n sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014. La această sumă se va adăuga suma de 1.000.000 de euro net anual n situaţia n care LPF va organiza competiţia Cupa Ligii, precum şi un procent de 20% din veniturile nete din publicitate realizate de posturile TV cu ocazia transmiterii, n direct, a jocurilor din Campionatul Naţional al Ligii 1″, nota site-ul LPF. n perioada 2011-2014, drepturile TV au fost cumpărate de RCS&RDS, Antena 1 şi DolceSport cu suma totală de 101,184 milioane de euro cu TVA (33,6 milioane de euro pe sezon). Prin urmare, cluburile ar urma să ncaseze aproximativ aceleaşi sume anuale, dar de această dată contractul este pe cinci sezoane! Această nţelegere incredibilă s-a făcut n primul rnd datorită lui Adrian Srbu, hotărt să revină n forţă pe piaţa din Romnia cu o lovitură spectaculoasă, n ciuda faptului că există speculaţii cum că genialul om de televiziune ar avea o interdicţie de trei ani de a mai lucra n domeniu după despărţirea de CME.O parte din meciuri pe Prima TV?

  Pe listă se află şi un alt nume sonor, Cristi Burci, care se pregăteşte şi el de transformări spectaculoase cu PrimaTV. Omul de afaceri a investit puternic n media n ultimii ani. El a cumpărat de la Dinu Patriciu grupul de presă Adevărul Holding, iar la final de an a achiziţionat şi postul de televiziune Prima TV. N-ar fi exclus ca o parte din meciuri să fie transmise chiar de PrimaTV, o televiziune generalistă aflată n Top 5 n Romnia. Zilele acestea s-au mai vehiculat n media şi numele lui Arpad Paszkany şi George Soros ca posibili cumpărători ai drepturilor TV.33,6 milioane de euro cu TVA inclus pe sezon plătesc acum televiziunile care deţin drepturile Ligii 1: DigiSport 1, DolceSport 1 şi Antena 1

  http://www.fanatik.ro/bataie-pe-drep...+drepturile+TV!
  Remember you are born to live.
  Don't live because you are born!
  Don't go the way life takes you...
  Take life the way you go!
  prays
  Happiness Lies In Your Own Hand...

 2. #2
  Banned Teacher
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Aug 2010
  Posts
  124
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cu alte cuvinte, au pus toti bani si au cumparat drepturile tv liga1, fiecare ce il interesa din fotbal la tv...

 3. #3
  Senior Member Expert
  Join Date
  Nov 2009
  Location
  S-E Romaniei
  Posts
  1,273
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Acum stim cine sunt castigatorii.

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2012
  Location
  Valcea
  Posts
  133
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Drepturile pt liga 1 nu au fost vandute deocamdata, vom vedea cine le va cumpara pana la urma

 5. #5
  Senior Member Expert
  Join Date
  Nov 2009
  Location
  S-E Romaniei
  Posts
  1,273
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Deci a fost doar un zvon.

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2011
  Posts
  147
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Au cesionat dreptul de vnzare, adica Sirbu se ocupa de licitatie.

 7. #7
  Senior Member Expert
  Join Date
  Nov 2009
  Location
  S-E Romaniei
  Posts
  1,273
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Atunci asteptam licitatia.

 8. #8
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Aug 2013
  Posts
  144
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ce **** tapana ar fi sa nu se prezinte nimeni la licitatie.
  la ce fussball se joaca pe meleagurile mioritice , fotbaliatorii ar fi mai buni la jucatul mingilor dintre picioare ca poate ar avea mai mare succes decit la turca ce o pratica la sfirsit de saptamina.

 9. #9
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Above
  Posts
  9,278
  Posts Thanks / Likes

  Default

  E ceva putred n curtea LPF  Liga Profesionistă de Fotbal, condusă de Gino Iorgulescu, a vndut drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I pe următorii cinci ani, pentru care urmează să ncaseze cinci milioane de euro. ntr-un anunţ pe site-ul său, LPF a anunţat un parteneriat media cu o firmă din Uniunea Europeană, fără a-i dezvălui numele.
  Jurnaliştii Adevărul au aflat că este vorba despre firma Sky Broadcast Ltd, din Malta, firmă al cărei capital social este de numai 1.200 de euro, iar preţul unei acţiuni este de doar un euro. Firma este administrată de o tnără rusoaică, Olga Zakimatova, conform Registrului Comerţului din Malta. Acţionari ai acestei firme sunt Librum Investment Inc din Republica Seychelles (care deţine 1.199 din acţiuni) şi un oarecare Michel Kilindo (care deţine o singură acţiune), originar tot din Republica Seychelles, un paradis fiscal.
  Firma Librum Investment Inc, acţionarul majoritar al firmei care a cumpărat de la Liga Profesionistă de Fotbal drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, nu pare străină de oamenii din fotbal din Romnia. Patronul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, a făcut afaceri n 2011 cu firma Librum Investment Inc, de la care a cumpărat firma Someş Media Trust SRL, firma care operează postul de televiziune Transilvania Chanel. Tranzacţia a avut loc n septembrie 2011, adică la doar două luni după ce Librum Investment Inc, din Republica Seychelles, cumpărase firma Someş Media Trust SRL de la alte trei firme din Romnia (SC Clip Vision SRL, SC Opticrom Comunicatii SRL, SC Amprenta Advertising SRL). Cu firma cumpărată, Paszkany a obţinut n doar două luni, n noiembrie 2011, licenţă audiovizuală prin satelit pentru postul Transilvania Channel. Arpad Paszkany era atunci asociat ntr-un grup media cu foştii miniştri PSD Vasile Dncu şi Ioan Rus, mai scrie Adevărul.  UPDATE. Firma care a cumpărat drepturile de televizare ale Ligii 1, Sky Broadcast Limited, va cumpăra posturile TV deţinute de Arpad Paszkany (foto), pe care le va dezvolta pentru a transmite meciurile din viitoarele sezoane ale Ligii 1, anunţă gsp.ro.
  Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dnşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei. Romnia are noroc, compania respectivă are ca ţintă Rusia. Ei vor să se extindă spre Europa de Est. Ei voiau prima dată Ucraina, unde snt cteva echipe cu bugete foarte mari. Au renunţat la Ucraina din cauza problemelor de acolo. Le-au simţit de toamna trecută. Aşa s-au orientat către Romnia, a spus Arpad Paszkany, la DigiSport.
  Transilvania Look şi Look TV snt posturile deţinute de Arpad Paszkany. Acesta n-a reuşit să explice cum de-a ajuns o firmă obscură, dintr-un paradis fiscal, să pună mna pe banii din drepturile de televizare pentru fotbalul romnesc (33,6 milioane de euro) şi nici de ce taman aceeaşi firmă i va cumpăra tocmai lui posturile TV pe care le deţine. Ceva nu miroase bine n această poveste!
  Srbu, botezul şi Măruţă

  Colac peste pupăză, şi numele lui Adrian Srbu apare n joc. El a mai fost vehiculat n trecut ca fiind la originea unor tentative de a pune mna pe drepturile de televizare din Liga 1. Iar, după cum susţine blogger-ul Zoso, Srbu s-ar afla pe ultima sută de metri n ceea ce priveşte implicarea ntr-o afacere TV din motive dePro TV:

  • Srbu mai are un pic pnă i expiră termenul n care nu are voie să se bage n afaceri de televiziune, presupunnd că are interdicție un an de zile de la CME să facă asta, și nu doi. Și nimeni nu se aștepta să stea locului și să se ocupe doar cu Mediafax Group. Așa că se mișcă. Discută cu Paszkany (foto dreapta), discută cu Teszari, discută cu patronul Prima TV, Nicu Niro, pardon, Cristi Burci. Legătura dintre Srbu și Paszkany este simpatică: Cătălin Măruță, căruia i-a botezat copilul. Și Măruță nu e așa prost cum pare., scrie Zoso.ro

  Grupul de la Monte Carlo

  Iată că supoziţiile mai vechi revin n actualitate. Numele lui Adrian Srbu (foto) apare amestecat din nou n afacerile cu banii din fotbal. Cel puţin aşa susţin cei de la site-ul de sport Fanatik.ro, care anunţă deja că Srbu a dat o lovitură devastatoare pentru DigiSport, Antena 1 și DolceSport. Mogulul Adrian Srbu a achiziţionat, alături de Grupul de la Monte Carlo, drepturile TV ale Ligii 1 de fotbal pentru următorii cinci ani!, susţin cei de la Fanatik, cu următoarele argumente:
  Despărțit la final de an de Central European Media Enterprises, companie ce deține Pro TV, Adrian Srbu vrea să revină n forţă şi să deschidă un nou post de televiziune! El este personajul misterios aflat n spatele şi mai misterioasei firme Intel Sky Broadcast Ltd. Alături de Adrian Srbu au mai intrat n tranzacția pentru drepturile TV ale Ligii 1 și alţi potenţi financiar, care fac parte din frăţia selectă a oamenilor de business, supranumită Grupul de la Monte Carlo! Este vorba de Elan Schwartzenberg, Cristi Burci sau Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier Nicolae Văcăroiu! Cu forţele unite, redutabila falangă financiară, coordonată de Adrian Srbu, speră să facă din drepturile TV o super-afacere, care, binenţeles, să le aducă şi profit! Totalul sumei care va fi plătită LPF pentru următorii cinci ani este de minimum 173 de milioane de euro!, au mai scris cei de la Fanatik.ro.

  Last edited by 007/Ro; 11th March 2014 at 11:10.

 10. #10
  Senior Member Expert
  Join Date
  Nov 2009
  Location
  S-E Romaniei
  Posts
  1,273
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Acum m-am lamurit cum stau lucrurile.

 11. #11
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2003
  Location
  Nedelea,Prahova
  Posts
  107
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by luciand1956 View Post
  Acum m-am lamurit cum stau lucrurile.
  prietene,lamureste-ma te rog si pe mine cum stau lucrurile ca nu ma prind de nici un fel.
  prime focus 1.8M(18W-45E),offset 1.1M (28.2E) ,T90 ( 1W,9E,13E,16E,19E,23.5E) DM800 HD,2 X DM500

 12. #12
  Member Mentor
  Join Date
  Sep 2011
  Location
  BELGRAVISTAN
  Posts
  630
  Posts Thanks / Likes

  Default

  numa ABURELI de 2 lei

  crede cineva ca se baga aia sa dea atatia bani pentru LIGA 1 ? doar nu is idioti
  indiferent ce canal ar face nu o sa scoata banii aia inapoi in veci !

 13. #13
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2011
  Posts
  147
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Intrebarea este, tanara rusoaica ce face cu drepturile tv le revinde ca 173 de milioane nu-i da nimeni intreg la cap.

 14. #14
  Senior Member Expert
  Join Date
  Nov 2009
  Location
  S-E Romaniei
  Posts
  1,273
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by con2002 View Post
  prietene,lamureste-ma te rog si pe mine cum stau lucrurile ca nu ma prind de nici un fel.
  Daca citesti printre randuri postul lui @007/Ro vei intelege totul.

 15. #15
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2003
  Location
  Nedelea,Prahova
  Posts
  107
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by luciand1956 View Post
  Daca citesti printre randuri postul lui @007/Ro vei intelege totul.
  prietene,fara nicio suparare,oricat as citii printre randuri nu ma lamuresc.poate sunt eu mai prost.imi poti explica si mie asa ca petru prosti cum stau lucrurile?te rog frumos.
  prime focus 1.8M(18W-45E),offset 1.1M (28.2E) ,T90 ( 1W,9E,13E,16E,19E,23.5E) DM800 HD,2 X DM500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top