Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Hunedoara
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor DM800 PVR clona.

    L-am cumparat de okazie, l-am folosit o vreme cu linie de la fostul
    proprietar, dar cand am vrut sa schimb liniile, nu aveam parola pt a
    introduce si un prieten meseriash a incercat tot felul de "factory reset"
    din telecomanda si porniri cu butonul power apasat, etc.
    De aici au inceput problemele. Nu mai pornea de fiecare data, i-a disparut
    tensiunea de 5V, i-am inlocuit integratul 5v3A, acum are cei 5V dar e
    noapte, doar cu ledurile de LAN aprinse si cu logo-ul Dreambox pe display. Nu pot sa-i scriu flashul, am luat
    si un cablu null modem, insa cunostintele mele in domeniu se limiteaza aici.
    Nu am idee daca este vb de un alt defect hardware sau doar software.

    Daca stie cineva unde as putea sa apelez pt un service....

    PLS help me

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa-i pui imagine cu Dream Up pe cablu si nu a mers ?

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Hunedoara
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am urmat cativa pasi inspirat de acest forum, am incercat si dream-up dar nu mi-a dat niciun mesaj de confirmare...ca s-ar fi instalat sau nu..."S-a inverzit" bara de progresie pe pc, ... am asteptat o vreme apoi l-am decuplat....nu stiu cat timp trebuia sa incarce. Sunt bata in domeniul asta.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca dai jos capacul undeva trebie sa scrie ce ssl are clona.cred ca seriile mai vechi de dm800hdpvr nu suporta imaginile ceva mai mari adica cele de peste 44 mb marime si chiar daca porneste instalarea la sfarsit cand incepe bootarea cu imaginea noua se blocheaza decoderul pe la jumatatea fazei de boot.cauta o imagine cu marime pe la 39-41 mb si cu dreamup,cu cablu serial si lan legate tine apasat butonul de pornire pana apare ip-ul decoderului pe ecranul din fata decoderului apoi pune imaginea cu dreamup marcat fiind si optiunea de reparare a memoriei.sa fie o imagine pentru clone,adica sa aiba patch.daca nu merge inseamna ca e defecthw si trebuie intervenit altfel

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Hunedoara
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms baieti, o sa ma apuc imd apoi intervin cu un comment.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce SIM are ?

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Hunedoara
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu cum ar tr sa fie....e unul alb,scrie pe el Dreambox security SIM A2P

    Pe placa de baza mai scrie: V I C 2A
    94V -0
    RoHS

    Memorii Samsung
    Tuner :ALPS REV:J

    Sunt novice in domeniu, ca dealtfel si in termenii pe care voi ii folositi. SCZ.
    Last edited by dracula_pui; 5th March 2014 at 16:26.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    as pute sa te ajut si sa te invat contcteazama

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 800 hd clona

    Quote Originally Posted by dorusony View Post
    as pute sa te ajut si sa te invat contcteazama
    Foloseste cineva new enigma 2 la mine scanez programele pe sky ex sky select 12345678 le gaseste dar nu apar in lista am cautat in dreamedit si sunt la tv unde pot fi gasite

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceste canale sunt DATA care apar doar in aparatele lor originale, dar si Dreambox-ul le vede, de aia este Dreambox. Mergi la DreamBox Edit si le vezi in lista, le selectezi, dai click-dreapta si le atribui "Change tipe to TV". Salvezi modificarile, restart la DM si le ai in lista.
    Cel putin asa se primeste la Bundeslia 1-10 de la Sky D.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    p/u Coco89: ai rezolvat-o cu "aparitia" in lista a Sky Select ?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    p/u Coco89: ai rezolvat-o cu "aparitia" in lista a Sky Select ?
    nu am rezolvat am dat clik dreapta am facut cum miati zis dar nimic

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dai click dreapta-atribui TV - dai SAVE - dai SEND FILE TO DREAMBOX - dai REBOOT (din Dreambox Edit) si NU ARE CUM SA NU APARA.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    dai click dreapta-atribui TV - dai SAVE - dai SEND FILE TO DREAMBOX - dai REBOOT (din Dreambox Edit) si NU ARE CUM SA NU APARA.
    ms prodi am rezolvat am facut cum ai zis si este ok

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top