Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Member Mentor
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Timisoara
  Posts
  803
  Posts Thanks / Likes

  Default Sony Tv 32w655 cu tuner sat.

  Intrebare pentru cei ce detin TV de la Sony cu tuner de satelit. Exista un editor de canale de la Litzinger pentru aceste TV-uri cu care poti sa editezi lista de canale exportata din TV. Problema care se pune e cum fac sa import o lista dea gata .xml in editor dupa care sa o pun pe TV. Tot ce am incercat sa introduc in editor da eroare. Pe vremuri stiu ca omul cerea ceva bani pentru editat mai mult de 20 de modificari, aveam pe vremuri pentru echostar si humax parca. Si acolo daca vroiai sa te joci la nesfarsit trebuia sa-i platesti omului ceva. O fi si aici la fel sau fisierele astea de tip .xml sunt de mai multe feluri. Editorul e dat jos direct de pe site de la sony la sectiunea de suport.
  TNX.
  TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Timisoara
  Posts
  803
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Da, cum banuiam omul vrea ceva banuti. Intre timp vad ca a aparut versiunea 1.04 eu avand dat jos doar 1.01. Si cum tineam minte se pot opera cel mult 20 de modificari ale listei. Din pacate omul cere prea mult dupa parerea mea pentru acest editor, 29.99 euro. Am vazut ca la alte editoare se multumeste si cu mai putin. Deci m-am lamurit. Am mai ramas probabil o ultima intrebare, daca stie careva vreun crack pentru el.
  TNX
  TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top